Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
SPA si vizita: Budapesta, Hajduszboszlo, Debrecen 7 - 12 octombrie 2014
ave caesar:
Gigi, revin cu rugamintea ca sa ma suni dupa ce ai trecut de Lugoj, iar eu apoi o s-o sun pe persoana din Recas ca sa vina la locul de intalnire, in fata parcului din centru, de langa primarie. Mersi anticipat.
admin:
Ei si s-a terminat si aceasta vacanta... :'( Ah ce bine a fost! :) Chiar daca batranetile ma ajung si vad ca ba ma doare un picior, ba spatele, ba nu stiu ce altceva acolo, la apa calda, mancare buna si odihna m-am simtit tare bine! :) Un grup fain, vesel, pus pe plimbare, pe dans pe voie buna...Am batut Budapesta, un pic si Debrecenul, Parcul National Hortobay - unde am ramas aproape o zi atat de frumoasa era vremea si peisajul de toamna din stepa...Am facut si baie, nu atat de multa ca altadata, suficient cat sa ne relaxam...
Am facut din nou multe poze, filmulete - desi am ajuns acolo a nu stiu cata oara...Sunt momente pe care le traiesti cu fiecare grup diferit, locurile sunt aceleasi dar totusi un pic altcumva...Oamenii personalizeaza locurile...Ma bucur ca s-a format un nou nucleu in Singles Camp, am vazut ca o parte a compatibilizat foarte bine - ceea ce ma bucura intotdeauna enorm... :dance: Sunt convins ca o sa-i intalnesc impreuna in alte excursii, sunt sigur ca o sa tina legatura intre ei, ca Ungaria 2014 a fost inceputul unor noi prietenii...
Nu stiu daca formula aceasta Budapesta + SPA este cea mai buna (am vazut ca cei mai multi prefera sa mearga doar la SPA) dar de data aceasta am avut senzatia ca tocmai faptul ca am ajuns si pe malul Dunarii si am programat un tur al celor mai importante obiective din capitala Ungariei - a dat nota de succes a excursiei...Cel putin asa mi sa- parut si am rams cu impresia. Mi-ar fi de folos o confirmare sau nu a acestei structuri de excursie... ::) Asa ca astept pareri...
Inca o data m-am convins ca trebuie sa fiu cu grupul, nu-l pot lasa pe seama unui colaborator sau a unui inlocuitor, oricat ar fi de bine pregatit ar fi...Pt a fi sigur ca totul e ok, pt a fi aproape de participanti si a intelege ce doresc, e bine sa fi acolo, langa...Asa intelegi ce trebuie...Asa ca atata timp cat va exista SC, o sa ma intalniti in excursii si vacante... :)
Am sa mai revin pe aici, acum fug sa transmit fotografiile, filmuletele si lista...apoi ma indrept catre Apuseni! *|*
lumi:
:smitten:
Din punctul meu de vedere a fost un grup omogen si o excursie perfect alcatuita.
Puncte f bune: grija pt detalii, transport ok, pauza la Sibiel a fost binevenita, obiective variate, fun, seri speciale, cultura locala, libertate
Puncte "slabe" - ne ingrasam :)
Multumim pentru implicare si organizare, Gigi si Samiza, voi sunteti inima si capul, deci fara voi....
admin:
Am transmis tuturor un Email in care se afla link-ul de Download pt fotografii, filmulete si lista participanti. Este valabil 7 zile. Daca nu l-ati primit contactati-ma Email si vi-l retransmit. In doua zile, pt ca miercuri plec in Apuseni, iar saptamana viitoare e prea tarziu...
ella_cj:
Mie mi-a placut foarte mult excursia, si cred ca farmecul a fost tocmai acest amestec de Budapesta care e un oras asa de frumos cu multe , multe obiective de vazut si relaxarea de la Haidu si dupamesele de leveneala in bazine.
Nu mai vorbim de sampania de la micul dejun din Budapesta si langosul cu multa branza si smantana din Haidu ca iar mi se face pofta :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă