Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

SPA si vizita: Budapesta, Hajduszboszlo, Debrecen 7 - 12 octombrie 2014

<< < (5/12) > >>

lumi:
Da, am citit. Ai scris ceva de buc- sibiu. Autobuz/microbuz - tot la Sibiu ajunge. Eu am gasit acel autobuz (Alis) care ajunge la 15 la Sibiu. Cum ajung de acolo la pensiune se pune problema. Multumesc.

admin:
Lumi, sa fiu si mai explicit: microbuzul cu care mergem in Ungaria este din Pitesti. Il pot c-da cu o jumatate de zi mai devreme, sa faca in plus Pitesti - Bucuresti si sa va ia pe cei care veniti de acolo sau de pe traseul spre Sibiu. Voi nu mai aveti nici o problema de transbordare din alte mijloace de transport, faceti practic Bucuresti - Sibiel si de acolo asa cum precizam plecati direct.

admin:
Lumi, am discutat pe facebook si forum, daca doresti sa participi trebuie mai intai sa-ti rezervi un loc. Asta se face pe www.singlescamp.ro la Rezervari. Samiza este pana maine la amiaza, iti va putea raspunde pana atunci, pt ca  dupa va pleca si ea spre Sibiel, la Sarbatoarea Toamnei.

ella_cj:
Un cantec pe care sper sa il avem ca si fundal sonor in drumul nostru spre relaxare :)

lylyelena:
Buna seara ! Mi-ati raspuns la intrebare anticipat , chiar voiam sa-mi cumpar bilet de tren pentru data de 6 . Este perfect asa . Multumesc !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă