Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Castelele bavareze si Tirol 11 - 18 august 2014

<< < (6/7) > >>

admin:

admin:

admin:
Am publicat pe canalul nostru de pe Youtube si cateva scurte filmulete. Unul este cu marmotele intalnite pe Hochalpenstrasse.

www.youtube.com/watch?v=NY_Stft_P7o&list=UUEOWRFFVw85erxNR9GbVh5w

wonderland:
Multumim, admin pentru imaginile postate.  :kissing: Asteptam si impresiile participantilor. Sau, i-ai pierdut prin locurile de vis si nu-si mai revin? ;D

Rentzi:
Fabulos - acesta este cuvantul care imi vine in minte. Orase, oameni, palate, cascade si muntii... munti semeti aproape verticali, iar intre ei o vale... un rausor si un satuc (sau mai multe)....  si totul VERDE pana aproape de creste... Cum spunea un saman indian (american) - "Trupul tau este aici, dar sufletul tau nu a sosit inca - este inca acolo..." Am visat noptile astea ca pluteam (zburam)  peste muntii Tirolului... Am mai fost in Austria cu alte ocazii, dar realizez ca a fost mai superficial - pentru turistul grabit... acum a fost mult mai puternic... Ma intreb ce se mai ascunde prin muntii aia....?

Un link cu o mica filmare a cascadei Krimml: https://picasaweb.google.com/113984310818200714729/TirolKimml?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMWc3cj8yfDAggE&feat=directlink

P.S. Nu are nimeni lista cu adresele de email ca sa facem schimb de fotografii, filme, impresii ? Sau nici sufletele voastre nu au ajuns inca ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă