Scrise de noi > Articolele noastre

Oare chiar "nu pot"?

<< < (2/3) > >>

Doina:
Pot sa ascult 100 de ''nu pot''. Pot sa explic de cite ori este nevoie. Am rabdare sa verificam intelegerea si aplicarea celor discutate, dar dupa ce s-a admis ca e limpede, iar executia sufera in continuare ...nu mai am niciun dram de intelegere ! Asta despre angajati. Despre ceilalti...accept ''nu pot'', nu astept motivatii, chiar prefer lipsa lor, dar ma scoate din minti ''nu pot'' al celor ce-au facut o promisiune ferma. Nu gestionez nici bine, nici cu calm si nici corect o asemenea situatie. Acordul cuiva nu-l obtin prin cazne si torturi, e liber consimtit. Deci ? Pina de curind nu ''stiam'' sa spun ''nu pot''. Ma puneam in locul celuilalt si mai ales daca lasasem sa se-nteleaga ca n-ar fi o problema, nu retrageam sprijinul chiar daca asta imi genera dificultati. De ceva vreme am invatat sa spun ''nu'' si chiar ''nu pot''. Inca imi aleg cu grija momentele, inca ma pun in pielea celui ce solicita, dar daca este cu putinta si daca reusesc sa inghesui in program, dau curs. Nu stiu daca aceasta varianta este buna, dar sunt sigura ca tine de firea fiecaruia maniera in care o aplica sau nu.

silviu:
io cand nu pot, iau "voronetz" :strong: da' cu hipertensiunea asta nush daca mai am voie :'(

Doina:

--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 11:11 ---io cand nu pot, iau "voronetz" :strong: da' cu hipertensiunea asta nush daca mai am voie :'(

--- Terminare citat ---

N-ai ! Incearca doar scortisoara cu miere. Micsoreaza tensiunea, dar va trebui sa monitorizezi cit anume !

silviu:
cat s-o mai micsorez? acum am in jur de 110 cu 70. e deja cam mica :(

Doina:

--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:33 ---cat s-o mai micsorez? acum am in jur de 110 cu 70. e deja cam mica :(

--- Terminare citat ---

Pai, nu tu ai scris ''da' cu hipertensiunea asta ...'' ? Daca e hiper, atunci de ce ''e deja cam mica'' ? Hotaraste-te !  :strambatura:
...Maxima e mica, iar minima cam mare ! Nu-i in regula.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă