Aici se discuta > Subiecte generale
Intamplari hazlii din viata noastra de zi cu zi...
Laur:
cine io? neah ... just kiding! ^-^
costi31:
Mergeam eu grabit aseara , lumina slaba , si am calcat gresit intr-o denivelare care m-a proiectat paralel cu solul :-[
Cand sa ma ridic am observat ca mana dreapta-i dislocata din umar si m-am panicat rau de tot.
Am fugit la UPU , dupa raze si calmante mi-a tras-o la loc , chiar nici nu am simtit nimic , dupa care iar raze , m-a infofolit ca o mumie si mi-a spus ca sunt liber sa plec peste vre-o 2 ore .
Bineinteles ca dimineata m-am despanusat tot ca nu mai suportam , treaba-i buna , nu ma doare e ca si noua , doar ca mi-au spus sa nu mai fac miscari ample cu ea si sa o tin pe langa corp pana se vindeca :)
Partea funny este ca mi-au dat concediu medical 2 sapt.( si eu ma gandesc deja : plaja , balaceala si distractie , mai ales pe caldurica asta ) :happy: *|* chiar aveam nevoie !
Iuuuu-huuuu ! Traiasca UPUUUUUU ! :thumbup: :2funny: :yeah: 8)
costi31:
Am uitat sa va spun , mai era o doamna acolo cu mine f. simpatica , care cica s-ar fi lovit la genunchi in timp ce alerga spre microbuz , desi noi radeam mai mult pe seama asta , dar avea nevoie de concediu medical...deci aviz amatoarelor care se tot plangeau pe-aici ca nu au concedii :giggle: nu mai fiti timide ...vara-i scurta ... hai succes ! ;) :worthy: *|*
wonderland:
Dacă nu respecți recomandările medicului, peste câțiva ani nu ți va mai parea așa hazlie întâmplarea. >:D
Parcă nu mi-aș rupe o mână ca să am concediu... :o
costi31:
Dhoamni feresti ! :fight: :crazy2: :P
Nici nu m-am gandit la din astea , la mine-i oricum e o chestie banala ( umar sarit , disjunctie ) aproape toti sportivii o fac .
Eu ziceam ideea cu concediul este buna , sa da si pentru o raceala ^-^ O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă