Aici se discuta > Subiecte generale
Intamplari hazlii din viata noastra de zi cu zi...
noiembrie:
Nu ne deranjeaza,nu vrem patratele,nici bronz ca-n reviste,vrem putina atentie,
oarece comunicare si buna dispozitie...a,poate si o floare culeasa din carare,cum ni s-a intamplat adeseori.
noiembrie:
Si pentru ca suntem la intamplari hazlii,intr-una din excursiile in care gatim noi,
am cules o ciupercuta(neotravitoare) si am daruit-o cu drag unui coleg...ca sa toace varza in locul meu.
Nu stiti cat s-a bucurat ! :)
oviarad:
Chiar daca nu era otravitoare, posibil sa fi fost inrudita cu una, sau macar a imprumutat ceva spori halucinogeni, cum altfel sa fi bucuros ca toci varza? Intelegeam daca era de curatat si taiat ceapa, dar varza? ;D
Wonderland manecutele echipamentului de biciclist sunt un pic mai lungi decat cele ale tricoului, voi fi vargat in tricou.
wonderland:
Vai, de mine, vargat ca o zebra? Nu cred ca poti sa te prezinti in halul asta in excursie. Eu zic sa stai acasa infasurat pana-n barba, ca daca suna cineva la usa si te gaseste cu dungi? >:D
Sau poti sa te duci sa faci plaja, se se mai estompeze diferenta.
Ori poti sa setezi marea abilitate de a ignora si a te simti relaxat in pielea ta vargata... :thumbup:
wonderland:
Nu stiu daca e de ras sau de...rusinat. Eu am ales sa rad. Ce m-are lucru :)
Ma duc la medicul de familie. De fapt la asistenta ei ca aveam de facut o injectie. Eram pregatita de dus la fizio- inetoterapie. Adica imbracata mai lejer, sa ma pot schimba repede.
Imi face asistenta injectia, ma mai intreaba doamna doctor una alta. Cand sa plec: Vaaaaiii, va spun ceva, dar nu va suparati? M-am panicat, dar mi-am pastrat zambetul. V-ati luat tricoul pe dos... M-am linistit, doar atat, nu-i bai, aveam si hanorac si geaca... Ma uit, m-apuca rasul. Nu era pe dos. Avea la maneci niste cusaturi din alea pe fata, ca pe dos. Culmea, eu de asta il si cumparasem, mi s-a parut amuzant. "Nu e, asa e el" Ii arat imprimeul, eticheta, dar nu stiu de ce, am ramas cu impresia ca n-am convins-o! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă