Scrise de noi > Articolele noastre
Raportul numeric barbati-femei sau realitatea bate statistica
wonderland:
sapuneală, Laur? eu tot incerc sa-mi arat fața dulce si dragalasa, se pare ca nu-mi iese ::)
Uite, sapuneală: la topicul ăsta imi arată Read 116 time - si doar 3 oameni comentăm?! *|* :(
Laur:
Sapuneala, se subintelege, e amicala si elastica ;)
wonderland:
Read 148 time - si deja ma transform intr-un contor de trafic :slap:
Sapuneală, nesăpuneală, după cum vezi, Laur, scântei nu ies, deci as putea sa trag concluzia că subiectul e neinteresant.
Dar mi-a plăcut perspectiva în postură de...vânat. Ei, na, chiar așa? ;D
Singles Camp e o comunitate prea pașnică.
La drept vorbind eu cred că lucrurile se întâmplă la timpul lor, în ritmul lor. Bărbați sau femei, intrăm într-o relație doar atunci când suntem pregătiți cu adevărat pentru asta, când simțim că suntem atrași (nu doar fizic, desi termenul duce cu gandul la asta) de o anumită persoană.
Singles Camp, după cum se știe nu-și propune să facă medieri matrimoniale. De fapt asta nu înțeleg eu - bărbații nu văd rostul unor astfel de acțiuni - în care ai ocazia sa interactionezi relaxat, uman, facand lucruri care îți fac plăcere? O conversatie, dans, glume, călătorii, drumeții - adică lucruri care construiesc amintiri, care leagă prietenii, sau pur si simplu îmbogățesc viața, depinde de nevoia fiecăruia, nu te obligă la nimic, n-ar trebui să creeze vreun sentiment de presiune că se așteaptă ceva de la tine. Or fi ei atât de centrați pe obiectiv încât acceptă doar contextele cu probabilitate maximă de a se concretiza, finaliza cu o relație mai mult sau mai puțin pasageră?
ana-maria:
Hmmm, te susțin wonderland !
Apropo , Laur, cum adică voi aveți timp de observații și de alegeri? Să înțeleg că activitățile lui Gigi nu sunt suficient de antrenante? Ați avut timp suficient de odihnă ?
CristianT:
4 oameni. Subiectul e misto dar oamenii au probleme de comunicare.
Am comentat azi de la servici zicerile voastre dar se pare ca nu am postat. Aveam si de lucru ba chiar o sedinta. Sau m-a scos Gigi. >:( oi fi fost obraznic! :blush:
Desi nu cred. Imi faceam mea culpa ca scrisesem in graba si simplificasem lucrutile. sper sa gasesc postarea si sa o trimit.
Pentru miine ora 19 e devreme pentru mine dar o sa intru dupa 9.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă