Scrise de noi > Articolele noastre
Raportul numeric barbati-femei sau realitatea bate statistica
CristianT:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 11 Mai 2014, 10:12 ---asa, ca sa mai resuscitez discutia, dar si din curiozitate reala, sau doar de dragul discutiei, pentru ca tot mai des aud/vad aceasta afirmatie - Sunt timid, ori Asa sunt barbatii, mai timizi... :)
Cum stii ca un barbat este timid sau lipsit de interes?
Pe schema:
Este timid, daca... Este lipsit de interes, daca...
(interesant ar fi sa raspunde Ei, cei care se declara timizi :whistle:)
--- Terminare citat ---
Greu de zis pentru ca barbatii NU TREBUIE sa fie timizi. Asa sunt sabloanele sociale: femeile sunt sensibile si barbatii intreprinzatori. Aici facem joctiunea cu tema "Cine face primul pas?"
wonderland:
Se pare ca nu e chiar asa simplu de operationalizat...
Timiditatea asta, domle... Ce-o fi in spatele ei. Doar lipsa de incredere, jena, teama ?
Ne invartim in jurul cozii formate de teama de refuz sau de seama de suferinta, in cele din urma.
Iar lipsa de interes - cinstit si corect ar fi sa fie exprimata direct si cat mai bland-asertiv.
Clarificarea - e cheia. Plutirea in ceata incercarii de a ghici ce gandeste sau simte celalalt nu face bine nimanui. Se ajunge la situatia in care unul e timid si nu spune, iar celalalt e timid si nu intreaba...
wonderland:
Puteam sa-l pun la bancuri, dar mi s-a părut mai potrivit aici. ;D
Conform ultimului recensamant, in Romania sunt sapte femei pe cap de barbat.
Rog partea mea de femei sa ma contacteze. URGENT!
CristianT:
;D
wonderland:
Mergea si la articolul despre compatibilitate, dar l-am adus aici pentru concluzia statistico-fantastica.
Num?rul femeilor nefericite cu b?rba?i este egal cu num?rul femeilor nefericite f?r? b?rba?i.
Ma intreb daca si numarul femeilor fericite cu barbati este egal cu numarul femeilor fericite fara barbati?! :faint:
Ma rog, dincolo de ce se poate comenta, am descoperit bloguletul asta, si, deocamdata mi se pare interesant :coolsmiley:
http://novapost.ro/2016/09/13/numarul-femeilor-nefericite-cu-barbati-este-egal-cu-numarul-femeilor-nefericite-fara-barbati-asa-ca-dragi-femei-incetati-sa-va-victimizati-si-incepeti-sa-aveti-grija-de-voi-de-voi-doi/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă