Scrise de noi > Articolele noastre

Raportul numeric barbati-femei sau realitatea bate statistica

<< < (4/11) > >>

wonderland:
vai de mine almi_gabi, la asta nu m-am gandit. Imi si imaginez o mare de barbati care nu se mai pot dezlipi de fotolii, si nici nu stie nimeni unde sunt sa se duca sa-i dezlipeasca  oO :happy:

--- Citat din: CristianT din Miercuri, 19 Martie 2014, 11:23 ---Pai nu au nevoie de curaj. Trebuie doar sa vrea sa incerce si sa riste, mai mult sau mai putin, mai ales ca dupa cum ai zis e un mediu in care se simt in siguranta.  ;)

--- Terminare citat ---
Cristian T, dar de ce sa riste doar femeile?!

angela-b:
Deoarece nu am experienta intalnirilor din campus, nu pot sa fac referire la ele.
Insa parerea mea este, cu speranta ca nu jignesc pe nimeni, urmatoarea (cu liniuta de la capat):
- timpul  trece prea repede , iar viata e prea scurta ca sa ne pierdem vremea luandu-ne prea in serios sau gandind prea adanc; peste 10 minute putem sa nu mai fim cei de acum, asa ca e bine sa ne bucuram de cum suntem ;
- intrebari de genul "cu ce am gresit? de ce nu am noroc? ce se intampla daca incerc ceva nou pe cont propriu? ce o sa zica lumea? " sunt total neconstructive si consumatoare de energie; si ca o paranteza, atat timp cat "lumea" nu vine sa ma ajute cand am nevoie, nu ma intereseaza parerea ei ;
-mi-a placut "zicerea"cuiva conform careia e bine sa vizitezi in fiecare an cate un loc nou, necunoscut;
- plec intotdeauna cu gandul ca daca nu-mi place o conjunctura sau un loc, ma pot retrage cand doresc , fara a-i deranja pe ceilalti;
- e interesant sa incerci sa cunosti oameni noi, fiecare are calitati si defecte, insa a descoperi calitati e ca o cautare de comori si , daca-i prinzi gustul, devine chiar pasionanta;
- referitor la anumite complexe, de orice natura ar fi ele (omenesti, de altfel), cred ca din moment ce toti ne nastem dintr-o mama, suntem platitori de taxe  si ne spalam pe dinti (ca sa fac o gluma),  inseamna ca avem dreptul sa ne simtim egali cu ceilalti ; neacceptarea apare din frustrarea celor din jur;
- cred ca lupta cea mai grea nu este cu vremurile ci cu inertia.

Nu vreau sa para ca vorbesc din carti, sunt treburi experimentate.

Astept sa ma combateti, nu ma supar.

wonderland:
Pai, ce ar fi de combatut aici? :applause:

iuliana leonte:
Eu cred ca indiferent de sex nu prea ne exprimam interesul si admiratia fata de ceilalti,unii se opresc acasa,altii se opresc in excursie dar majoritatea se opesc.

Teo:
Eu nu  cred intr-un  dezechilibru  major  in raportul numeric barbati-femei, sunt doar mai greu de pus in miscare. Barbatii sunt mult  mai  reticenti, sunt raniti mai profund, isi fac mai multe griji cu privire la statutul de barbat si la ce cred ei ca asteptam noi femeile de la ei. Sper sa nu supar nicio parte masculina, dar cred ca 90% dintre ei au avut macar o relatie care a produs rani adanci in sufletul lor iar restul de 10% sunt baieti nu barbati.
Poate ca unii isi fac curaj si isi doresc sa participe la actiuni dar ii sperie lista lunga de femei, nu toti se simt Suleymani.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă