Scrise de noi > Articolele noastre

Vanzatorii de iluzii

<< < (3/5) > >>

dianas:
da, ar fi o idee, cine se pacaleste sa iasa sa spuna, dar e vorba si de rusinea pe care o simtim ca am fost pacaliti, si de speranta care te impinge sa incerci la altul- nu prea stim sa ne aparam drepturile, nu prea le cunoastem. ce e mai trist ca unele devin chiar meserii si asta inseamna pretentii din partea acelora care le practica.

adina85:
Vanzatori de iluzii hai ca ii Mai recunoastem cum necum dar ce Te faci cand achizitionezi produse cu garantie Si cand Te duci la reparat "il repara" definitiv Si irecuperabil? Sau Mai rau mergi la stomatolog Si nu iti Pune coroana dentara potrivita ...Astia cum se Mai numesc oare?????

silviu:
mie nu mi-e rusine sa cumpar iluzii. am cumparat de vreo 3 ori si le-am fumat :D

steliana:
mi-am infrant dorinta de intelegere, cumparand ... constient::)
limita admiterii dualitatii, si-o stabileste fiecare functie de perceptie, dorinta, stimuli.

ana-maria:
Iluziile se vând pentru că , inevitabil, fiecare din noi, le cumpără într-un moment în care încearcă să-și suplinească o carență emoțională. Unii o fac o singură dată , alții insistă, pentru că acea iluzie le oferă o stare efemeră de bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă