Scrise de noi > Articolele noastre

Limbajul bărbaților, limbajul femeilor, limbajul relației

<< < (2/5) > >>

wonderland:
asta cu apare...compatibilitatea, ma face sa ma intreb ce-a fost mai intai, oul sau gaina?

Da...daca vorbesti de comunicare in cuplu si mai intri si in teritoriul sexului, se desfac atatea fire de depanat ca ne-ar durea degetele pe taste.
Dar azi, brusc m-am simtit satula de discutii si reflectii in...neant.  In sensul de saturata, nu exasperata.  E un sentiment... ciclic. Ca si temperamentul meu, de altfel :giggle:

Laur, vad ca tu nu te-ai inhibat. :thumbup: Si, cum sunt corecta, te asigur ca sunt multe persoane pe aici care scriu bine, chiar mai bine. Or fi si ele...saturate, cine stie. Sunt perioade si perioade pentru fiecare.

Laur:

--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 22 Februarie 2014, 11:28 ---Laur, vad ca tu nu te-ai inhibat. :thumbup: Si, cum sunt corecta, te asigur ca sunt multe persoane pe aici care scriu bine, chiar mai bine. Or fi si ele...saturate, cine stie. Sunt perioade si perioade pentru fiecare.

--- Terminare citat ---
::) De asta am pus niste ghilimele pe acolo.

wonderland:
Asa sa fie?

Louie:
Allan Pease - De ce barbatii nu asculta iar femeile nu stiu sa se orienteze pe harta ?

Nu cred ca exista vreun barbat care sa nu se recunoasca macar un pic in cele ce se spun in acest clip.
Doamnelor...o sa va amuzati copios!

! No longer available

wonderland:
M-am amuzat! Dar serios! Să luăm aminte!  :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă