Scrise de noi > Poeziile noastre

Dor sa nu-mi mai fie dor

<< < (2/4) > >>

wonderland:
Laur, nu cred ca asteptarea e sa relateze ce s-a intamplat, ci m-ai mult cum a fost, cum ne-am simtit, ce ne-a placut, ce a insemnat experienta pentru noi. Detaliile ... picante le pastram pentru noi :giggle:
Imi place ca ai acordat timp pentru rasfoirea forumului si ca ai spus-o. Vezi, altfel ramaneam cu ideea ca esti un tip superficial, interesat dor de jocul cu elasticul, nu un tip care se documenteaza temeinic incercand sa cunoasca si sa inteleaga in ce s-a bagat. :tomato:

Gigi, e bine sa nu actionam doar in ideea ca unele lucruri se inteleg de la sine. Ceea ce e clar in mintea noastra, generic vorbind, nu e neaparat la fel de clar in mintea celorlalti. Nu vad cum s-ar putea interpreta un apel la postari de articole si feedback-uri, altfel decat ca facand parte din ...pachetul continut in conceptul Singles Camp. Chiar daca ar fi, le-as ignora posibilelele interpretari negative sau neadecvate.

Laur:
Eu nu ma gandeam la detalii picante  :angel: ... dar daca spui tu :whistle: ... (elasticul asta, nu m-am putut abtine)

Asa este Alice, asta este esenta. Cum v-ati simtit. E o mare realizare ca un grup de oameni, loviti intamplator de "realitatea cruda", sa reuseasca sa fie atat de apropiati si sa se simta atat de normal impreuna. Cel putin din ce am citit, asta deduc ...

wonderland:
In mare parte e meritul lui Gigi - cu toate "filtrele", cum le numeste el, pe care le pune si cu talentul si munca de organizator si sufletul pe care il pune in animarea atmosferei.
In alta mare parte e meritul fiecarui participant. Cred ca secretul consta in motivatia cu care te duci si asteptarile cu care te setezi. Eu, de exemplu, sunt motivata de destinatie, bucuroasa ca am un context in care sa ajung la ea, cu asteptarea sa ma simt bine, sa ma relaxez.

Intr-un fel motivatia are legatura cu textul meu de azi - mi-e dor sa nu-mi mai fie dor. In cazul asta, ca sa nu-mi fie dor de vacante sau de vreun loc in care pot sa ajung, aleg cea mai buna optiune in contextul crudei realitati, cum ii spui tu.

PS - asta esti tu? :)

Laur:
E mai mult autofiltrare. Cei care intra pe aici si nu se regasesc, nu discuta, nu participa.
Mie mi-e dor sa nu-mi mai fie dor de linistea interioara ...

De ce doar eu?  :magic:

... o sa ne faca topic pentru joaca cu elasticul  :giggle:

wonderland:
m-ai (sur)prins cu poza asta  :whistle: O sa ne ia si Gigi cu elasticul pentru offtopic, mai degraba.

Dar, ce e interior e de dorit sa nu depinda de contexte exterioare, nu? Asa, cica ar fi intelept.
Linistea interioara tine de impacare cu sine si cu ceea ce este. Ihhhmmm, ciudat, m-a frematat si pe mine tema asta azi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă