Scrise de noi > Poeziile noastre
Dor sa nu-mi mai fie dor
wonderland:
O idee, inspirată de răspunsul lui Laur.
--- Citat din: Laur din Joi, 20 Februarie 2014, 20:16 ---Mie mi-e dor sa nu-mi mai fie dor de linistea interioara ...
--- Terminare citat ---
Și de gândul că deseori tânjim după ceva...mai greu sau mai ușor de atins de obținut. Dacă verbalizăm, dăm o șansă gândului să găsească o altă perspectivă. E ca și cum, privind din exterior, s-ar putea sa ne fie mai ușor să vedem că putem face ceva pentru ca unele doruri să își găsească drumul spre o dorință împlinită.
Avem Cum te simți acum, Un gând bun de dimineață, - bune pentru exprimat, în câteva cuvinte, stări și gânduri pe care le dorim împărtășite,
Oare cum (admin pot, am voie?) ar fi să propun să spunem pe topicul ăsta Azi, mi-e dor să nu-mi mai fie dor de... Ce spuneți?
dianna:
Probabil ca orientarea asta a forumului catre articole si poezii ajuta la promovarea online, dar pentru cineva ca mine nu e tocmai distractiv. Mie personal mi-e dor de atmosfera de pe forum de acum ceva timp. Dar asta e :)
wonderland:
care, cum era, dianna? și de ce nu poate fi menținută de cei care o preferă?
Atmosfera o creează oamenii, nu forumul, care și-a păstrat forma, fondul, doar a mai adaugat o sectiune orientata pe un stil diferit.
Laur:
Linistea interioara, totul este exact cu te astepti sa fie, nimic nu te supara si nu te poate supara. Starea in care unii traiesc toata viata, altii au clipe, restul o apasare permanenta. Constient sau nu facem alegeri, care o aduc sau o alunga.
--- Citat din: wonderland din Joi, 20 Februarie 2014, 21:37 ---Dar, ce e interior e de dorit sa nu depinda de contexte exterioare, nu? Asa, cica ar fi intelept.
--- Terminare citat ---
Depinde de nevoi ... si e normal sa includa contexte exterioare. Sunt si exceptii ... dar care pun in evidenta normalitatea.
--- Citat din: wonderland din Joi, 20 Februarie 2014, 21:37 ---m-ai (sur)prins cu poza asta :whistle: O sa ne ia si Gigi cu elasticul pentru offtopic, mai degraba.
--- Terminare citat ---
neee ... a inceput sa-i placa, n-ar lasa pe nimeni sa ne ia elasticul. Asa e Gigi? :giggle:
--- Citat din: dianna din Duminică, 23 Februarie 2014, 09:57 ---Probabil ca orientarea asta a forumului catre articole si poezii ajuta la promovarea online, dar pentru cineva ca mine nu e tocmai distractiv. Mie personal mi-e dor de atmosfera de pe forum de acum ceva timp. Dar asta e :)
--- Terminare citat ---
Dau dreptate Dianei. E foarte frumos ce se scrie dar se simte o lipsa acuta de participare si e pacat de ideea SC.
Eu as seta macar o sectiune in forum mai relaxata in care userii sa-si faca singuri topicuri, sa poate discuta pe teme in functie de preferinte. Evident asta necesita un efort de moderare dar asta nu e chiar atat de greu de realizat. Prima pagina la intrarea pe forum ar trebui sa arate ultimele postari (http://forum.singlescamp.ro/index.php?action=recent). Nu toti userii stiu sa gaseasca ce se discuta.
:oops: ... asta chiar ca a fost offtopic ... nu te supara Gigi, intentia conteaza
wonderland:
Nu cred ca Dianna se referea la genul asta, in care fiecare isi face topicul. din cate stiu, nu-s chiar asa de veche pe aici :whistle:, de la inceput au fost topicuri fixe, fie si create la sugestia unor forumisti. In sectiunea - aici se discuta...
Sectiunea de Articole, a aparut acum un an si nu a inlocuit doar s-a adaugat.
Nu vreau sa ma incapatanez in punctul meu de vedere, doar sesizez ceea ce voi socateti in evidenta...lipsa de participare, deci nu absenta cadrului e vinovata.
Evident mereu e loc de mai bine si Gigi e preocupat mereu sa imbunatateasca, sa actualizeze, tine seama de sugestii, deci nu se supara, doar alege momentele, dar e firesc sa-si urmareasca viziunea, nu?
--- Citat din: Laur din Duminică, 23 Februarie 2014, 10:35 ---neee ... a inceput sa-i placa, n-ar lasa pe nimeni sa ne ia elasticul. Asa e Gigi? :giggle:
--- Terminare citat ---
:giggle: da, asa mi s-a parut si mie. poate il patentam. elasticul cu veselie.
--- Citat din: Laur din Duminică, 23 Februarie 2014, 10:35 ---Constient sau nu facem alegeri, care o aduc sau o alunga.
--- Terminare citat ---
Da, ziceam ca m-a bantuit si pe mine tema. Dar din alt unghi. Cand constat ca sunt prea linistita, in ciuda contextului exterior care, poate n-ar justifica aceasta stare interioara. incep sa ma intreb daca nu ascunde un soi de blazare sau auto-protectie. Dar, asta ar fi culmea nelinistii - sa ma nelinistesc de linistea interioara. :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă