Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal: Muntii Baiului si Valea Rasnoavei 21- 23 martie 2014

<< < (8/10) > >>

Sky_blue:
Buna dimineata!
Intr-adevar a fost o actiune reusita, voi le-ati mentionat pe toate : peisaj, aer, atmosfera nemaipomenita.....mie personal mi-a mers la suflet.
A fost un wekend pe care mi-l voi aminti mereu, oameni de calitate superioara, compatibilitate intre oameni.....probabil deca te straduiai Gigi sa ne "asezi" nu ai fi reusit. Bravo si felicitari tuturor pentru o asemenea reusita, pentru calitatile tuturor.......sunteti extraordinari.
Inca nu imi gasesc cuvintele  :-*
Daca se poate un mesaj pentru membri care nu au participat inca la vreo actiune: oameni buni nu mai stati pe ganduri, ve-ti gasi aici exact ce cautati, totul e minunat si la propriu si la figurat!
 :giggle: sa aveti o zi reusita, minunata asa ca voi si nu uitati de camera 2  :thumbup: :dance:!
aaaaaa....era sa uit...multumesc pt poze, pupici!

wonderland:
pont: dupa postare, inca ceva timp mai ai optiunea de modify.
dar, zau ca nu merita sa te ingrijorezi de o mica greseala, cand ne-ai transmis o stare si un mesaj asa frumoase.

Ce-i cu camera 2?! intreb si eu, desi cred ca e din categoria - informatiilor care au creat o atomsfera speciala, care care raman intelese si importante doar pentru grup ;D

admin:
O camera plina de veselie si entuziasm.  *|*  De new entry...Glumeam ca de acum incolo, camera 2 se retrage, ca si un tricou de fotbalist celebru, inegalabil.  ;D Pe care nimeni nu il va mai purta La fel si cu repartitia pe camere: sarim peste camera 2 ...

Mari_a:
Am aflat cum le zice florilor astora:  spânz  (barba-lupului, bojaţel, botăţel, coada-popii, cucurig, iarba-nebunilor, ouăle-popii, paronici, spunz)
   :faint:
http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/sanatate/spanz-a-tratamente-naturiste-cu-spanz--21461.html

guitarman:
Tin sa ma raliez si eu celor care au doar cuvinte de lauda la adresa acestei actiuni. A fost foarte, foarte frumos. M-am hotarat in ultima clipa sa vin si ma felicit pentru aceasta alegere. Un weekend de vis alaturi de oameni absolut minunati. Cat despre cantecele mele, ma bucur ca in general au placut si multumesc lui Gigi si Mariei pentru aprecieri, iar in viitor, oricand, cu mare drag. Cred ca fiecare dintre cei care au participat au contribuit la reusita acestei actiuni. Pe data viitoare...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă