Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal: Muntii Baiului si Valea Rasnoavei 21- 23 martie 2014

<< < (5/10) > >>

Mari_a:
Deci nimeni...  :-\

wonderland:
S-ar putea sa aveti noroc de vreme buna si sa gasiti cam asa prin Predeal

@ Dominic Cristofor, Cabana Poiana Secuilor, Predeal, Romania (RO)

Oricum ar fi sa va bucurati, sa va distrati si sa ne povestiti si noua :thumbup:

admin:
Sper, am vazut cateva poze pe facebook de la un amic care face enduro. Posta de acum o saptamana astfel de poze...La noi insa acum 2 zile culmile de peste 1000 m s-au invelit un pic in zapada. Chiar vreau sa sun azi la Predeal sa vad cum se vede de jos...

4EVER YOUNG:
Buna ziua,mai e putin pana la intalnirea de vineri.M-am incarcat cu voie buna,chef de duca si bucuria de a cunoaste oameni noi.Eu voi ajunge in Predeal in jurul orei 12 sper ca nu vor fi probleme cu cazarea la acea ora.Mai ajunge cineva asa devreme?
  Astept pe forum mai multe detalii.Pana atunci va doresc tuturor o zi frumoasa si mult soare.

admin:
Pai nu degeaba nickname-ul tau...Debordezi vad de dorinta de voie buna...Este printre lucrurile foarte importante in viata. Sa fi pozitiv, sa privesti doar spre lucrurile bune...Ma bucur ca o sa te cunosc!  :)

Urmeaza sa ne intalnim la locatie, este posibil sa ajungem cam in acelasi timp. Daca nu, am sa las eu totul pregatit acolo, dupa cum spuneam, vreau sa fac o recunoastere pentru traseul din prima zi.

De completat nu mai am prea multe, decat ca o sa fim in jur de 11 - 12 persoane...
Maine am sa comunic si cum e sus, sa revedem odata echipamentul. Spuneam ca la Sibiu la cota +1000 este ceva zapada, deci e posibil ca si acolo sa avem parte pe traseu de astfel de portiuni. Atunci ar fi bine sa aveti la voi si parazapezile si crampoanele....Dar repet, revin cu informatii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă