Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pasi in zapada 31 ianuarie - 2 februarie 2014

<< < (2/20) > >>

guitarman:
Buna dragii mei,
Dupa asa un Revelion, niste pasi prin zapada alaturi de voi  nu pot fi decat o urmare fireasca... Abia astept sa ne revedem.
Cu drag,
Viorel

Ayouni:
Buna ziua si la multi ani!
doresc sa ma inscriu si eu in aceasta excursie. (cazare in single cu supliment de 40 RON).
multumesc si la buna vedere.  :)

Mimi:
 Nu uitati ca inscrierile efective se fac la capitolul rezervari. Acolo bifati "Pasii in zapada",dupa care primiti e-mailul de la Samiza . Abia astept sa va cunosc. Garda veche...nimic? :(

admin:
Va astept in Marginime cu toata bucuria...dar si cu o  multime de emotii...Intotdeauna dupa un lucru foarte reusit, asteptarile participantilor sunt cel putin la nivelul la ce au avut ocazia sa vada sau sa citeasca despre... Asa ca dupa Revelion, va dati seama ce provocare este pentru mine "Pasi in zapada"! Prezenta lui Viorel si a exceptionalei lui chitari  :dance: si poate nu doar a lui - este foarte posibil sa mai avem o super-surpriza... ::), impune niste armonizari. Asa ca trebuie sa adaptez cate ceva...Cum timpul e scurt, nu pot pierde nici macar o zi, asa ca ...start la "cugetat"!

Azi am inca toate invalmasite in minte, aveam de gand sa-mi trag un pic sufletul...si apoi sa incep sa punctez cate ceva pentru programul actiunii...Dar a sunat telefonul si... hai la Sibiel, cei de la Kanal D vor sa dea in seara asta o stire despre pachetele si petrecerile pe care le organizez la Pensiunea Sibiel. Asa ca dupa pregatiri, drumul pana si de acolo, filmari si interviu, tot programul meu de odihna si relaxare s-a dus....Deci o dupa amiaza in minus de lucru la actiunea de la sfarsit de ianuarie.  :(

Sper ca in timpul ce a mai ramas pana la excursie, sa reusesc sa pregatesc ceva care sa va surprinda si evident sa fie diferit de ce am organizat la Govora. Nu-mi place sa ma repet si asta inseamna lucruri noi...

wonderland:
Parca Mimi spunea ceva... :)

Gigi - vad la servicii incluse transportul tur-retur Bucuresti-Sibiu. Dar, pentru cei care nu vin din sau prin Bucuresti?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă