Scrise de noi > Articolele noastre
Dacă tu..., atunci eu...
wonderland:
--- Citat din: aprilie din Sâmbătă, 12 Aprilie 2014, 11:36 --- Poate asa ar trebui sa gandesc si apoi sa simt si eu ... :flori:
--- Terminare citat ---
Poate da, poate nu. In orice caz nu e dupa cum trebuie, ci dupa cum iti face bine, te ajuta, te face sa te simti linistita si senina.
Cine poate sti cum e mai bine. Eu mai spun si ca daca un barbat e pus sa aleaga intre doua femei, o va alege pe cea mai vulnerabila sau cu nevoie mai mare de protectie.
Acum o sa-mi urc barbatii (aia multi :giggle:) din SC in cap sau pot fi suspectata de inconsecventa. De fapt nu cred ca exista o reteta absoluta. Si ca oamenii se intalnesc si ajung sa fie impreuna cu anumit scop.
Ramane ca fiecare sa inteleaga ce scop, ori ce nevoie i-a manat in acea relatie.
Iar daca relatia e fericita, de fapt nici nu ne mai batem capul atata. Doar traim ce ne e dat si ce putem sa traim.
wonderland:
Pe vremea cand citeam Liviu Rebreanu, n-am sesizat profunzimea acestui citat. Nici nu stiu daca e din vreunul din romanele lui sau e o zicere pur si simplu. Cu ochii de acum, mi se pare revelator:
"Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!" Liviu Rebreanu
Ca si:
"Suferinta apare atunci cand asteptam ca ceilalti sa ne iubeasca in felul dorit de noi" Paulo Coelho
wonderland:
cica, lectia independentei, cea in care inveti sa separe a avea nevoie si a iubi, e a doua lectie din cele 7 lectii de evolutie.
"Cel mai des apar confuzii intre a avea nevoie si a iubi pe celalalt. Cand ai nevoie de cineva, asta nu inseamna decat ca tie iti lipseste ceva, nu ca ai deja acel ceva. Iar cand iti lipseste ceva inseamna ca interiorul tau e inca gol.
Cand simti ca ai nevoie de celalalt, esti la lectia a doua. Doar cand simti ca nu conteaza decat iubirea pe care tu o simti pentru celalalt si ca poti sa iti iubesti partenerul orice ar fi, atunci esti la lectia a patra si ai ajuns la acest nivel de dezvoltare. "
merita citit si rumegat:
http://www.nlpmania.ro/care-e-lectia-ta-in-relatia-de-cuplu-7-lectii-ale-evolutiei/#.U28vMfmSySN
Navigare
Du-te la versiunea completă