Scrise de noi > Articolele noastre
Chiar toate relațiile au final previzibil?
nina_nicoleta:
Referitor la ce zici tu Gigi ... constient fiind de ceva nu te poti arunca cu capul inainte doar de dragul de a avea o relatie sau de dragul de a incerca, pentru ca e gresit sa avem tipare. ...Consider ca noi suntem creati dupa niste tipare (genetice si sociale) .... atunci sa nu ne miram ca poteca pe care calatorim in calatoria ce se numeste "viata" .... este pavata cu tipare.
Poate mai sunt si oameni care stiu ce vor ... sunt psihologi din fire .... dar nu au un vocabular dezvoltat in acest domeniu pentru a fi mai explicit .... cati dintre noi se duc la piata sa cumpere mere si cumpara mere stricate pentru ca doar asta a gasit?![/b]
Rentzi:
Multumesc Florin1968 pentru traducere! Mesajul meu era de fapt pentru Onix si specific pentru pasajul pe care l-am citat.
Florin1968:
Ei, cred ca iti va traduce si Onix !
Onix:
Lasa Florine, ca ii "traduc" eu !
Este adevarat ca am scris o fraza aiurea, in timp ce vorbeam la doua telefoane (dar evident asta nu are importanta, trebuia sa citesc textul inainte de a-l posta) am inteles mesajul tau.
Mesajul meu era urmatorul : In mod normal persoana cu copii trebuie sa se rezume la relatii cu acestia si relatii cordiale si civilizate cu fostul partener, fara a da un caracter duplicitar relatiei. Exemplificand : Un el se mai duce si la fosta sotie (asa in amintirea vremurilor trecute, sa faca si altceva decat sa vorbeasca despre copii), actuala iubita afla si evident ies scantei. Acum ai inteles?
Fosta sotia spera sa se intoarca acasa, iubita spera sa o ia de nevasta, iar lui ii place asa, in trei, desi a divortat de mai multi ani. Aceasta este speta la care ma refeream si pe care o intalnesc la tot pasul, la mai multe cupluri (cuplu inseamna o pereche, in discutie..... sunt mai multi de trei...in general...) :)
Multumita de explicatie?!
Florin1968:
Uite ca ma amestec iar in discutie, sa zic ca mai sunt si unele exceptii, ca poate fosta sotie are acu pe unu nou, si ,,dijeaba" se duce tatal , cica, sa-si mai vada copiii, ori fosta sotie e plecata peste multe tari, iar tatal e ramas in Romania noastra frumoasa !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă