Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
admin:
De multe ori avem senzatia ca totul s-a sfarsit, ca nu mai e nici o sansa, ca nimic bun nu mai poate interveni pentru a schimba raul...Demoralizam atat de mult incat nu mai putem deslusi luminita de la capatul tunelului. Care de altfel exista intotdeauna...La fel cand ne dorim ceva, incercam o data, de doua ori, de trei ori, de'nspe mii de ori si dezarmam, zicem "nu se poate"! Eu zic ca totul se poate, depinde doar de noi, de rabdarea noastra, de modul in care ne setam subconstientul...
Am citit undeva, pe fb cred, o chestie tare faina zicea cam asa: "Nu uita ca atata timp cat respiri inca mai poti lua totul de la capat!" Doar ca ai nevoie de un pic de curaj, de incurajare si de multe ori chiar de un sut in fund... ;D Totul se poate atinge, totul se poate realiza, chiar daca pare departat..."Fa ceva in fiecare zi pentru a-ti aduce visul mai aproape"...
Va doresc o zi plina de vise! Ca maine o sa incepem... sa ne ocupam de ele! :)
frezya:
Buna dimineata!
Vorbim de vise implinite.
Chiar in aceasta seara o sa-mi indeplinesc un vis.La Alba Iulia este concert Tudor Gheorghe. An de an merg la acest concert pentru ca spectacolele acestui artist imi imbogatesc mintea si inima in egala masura,iar roadele spiritului nu intarzie sa apara dupa o astfel de experienta.
Gandul meu cel bun:
Sa aveti parte de evenimente placute pentru voi si de sanatate, ca sa va puteti bucura de tot ce vi se intampla frumos...!
frezya:
Buna dimineata!
In fiecare dimineata ma trezesc cu zambetul pe buze sau in gand,ma las rasfatata de lumina unei noi zile si-i multumesc lui Dumnezeu ca imi permite, inca o zi ,sa ma bucur de tot ce exista frumos si bun in jurul meu si-n viata mea.
E gandul cel bun,dupa o seara minunata in compania unui mare artist:Tudor Gheorghe.
Sa aveti o zi binecuvantata de Dumnezeu in tot ce faceti si bucurati-va de tot ce este bun si frumos in viata voastra!
frezya:
Buna dimineata !
Astazi este joi si pentru mine ,de ceva timp,joi inseamna intalnire cu poezia.
Nichita Stanescu spunea: "Suntem ceea ce iubim." El a iubit mult poezia si a devenit un poet desavarsit.
Eu iubesc frumosul sub orice manifestare a sa. Voi ce iubiti...?
Va doresc o zi frumoasa in care sa descoperiti ce sunteti, prin ceea ce iubiti.
theo365:
Mda..un berbec de-al meu.....mi-au venit in minte niste vorbe de-ale lui....
..N-ai sa vii, si n-ai sa morti,
N-ai sa sapte intre sorti
N-ai sa iarna primavara
N-ai sa doamna ,domnisoara
Astazi eu ma mut din sunt,
Ce poveste , este a fost mancat de catre nu este...
....il iubesc pe Nichita...
:angel: :smitten: :) ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă