Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
frezya:
Buna dimineata!
Zambind,va trimit gandul meu cel bun:
Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac si se gandesc la ele.
Descrie si comenteaza numai" lucrurile bune "care ti s-au intamplat de-a lungul zilei.Vorbeste numai despre ceea ce iti place.In acest fel le vei atrage in viata ta.
Astept cu nerabdare sa-mi povestiti despre" lucrurile bune " ale acestei zile,doar daca va face placere.
Zambiti si alegeti "lucrurile bune" ale vietii voastre...
wonderland:
frezya, am un zambet și o îmbrățișare pentru tine :kissing:
frezya:
Iti multumesc, Woanderland !
Apreciaz gestul tau si o sa-l trec la "lucrurile bune " care mi se intampla astazi. :kissing:
noiembrie:
si eu va imbratisez...
wonderland:
Îngrijorarea nu alungă amărăciunea zilei de mâine, dar răpeşte bucuria zilei de azi. ( Zig Ziglar ).
Uite așa, uneori, când vedem că îngrijorările noastre au fost nefondate, ajungem să spunem:
Viaţa mea a fost plină de nenorociri, dintre care cele mai multe nu s-au întâmplat niciodată. (Montaigne)
Si gândul bun, m-ar putea întreba cineva?
Gândul bun ar si să creștem în noi capacitatea de a privi lucrurile cu umor. Abordarea cu umor a unor situații previne enervările, conflictele sau neliniștile profunde, din motive care nu merită sau care capătă alte conotații, dacă noi privim lucrurile cu umor sau măcar din perspective mai putin dramatice, catastrofice.
Așa că, să privim partea amuzantă :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă