Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
GeorgiaGia:
Buna dimineata ,sa aveti zi minunata!
wonderland:
cititi un banc, ascultati o melodie care va place... asta ne poate ajuta sa incepem o zi care se anunta grea, cu mai multa detasare.
Eu, cel putin am incercat. :)
Buna dimineata cu speranta!
Gabi p:
Edith:
Buna sa va fie dimineata !
wonderland:
Tinand seama ca am hotarat deja ca nu doar dimineata e pentru ganduri bune...
Gandul bun din seara asta e ca e amuzant, revigorant si motivant sa primesti aprecieri, din senin, de la persoane necunoscute. Fara sa le ceri.
Se stie ca avem nevoie de apreciere si recunoastere. Nu la modul de dependenta. La fel de important e sa ne auto-valorizam. Dar, vrem nu vrem avem nevoie de "atingere". Verbala sau la modul propriu.
Cel mai bine se vede asta la copii. Cand nu primesc atentia de care au nevoie, o capata facand o trasnaie. Atentia negativa e mai buna decat ignorarea. Nu-i de dorit. Spun doar ca asa functionam.
Gandul bun e ca e minunat sa intalnesti, in viata sau doar pe forum, oameni care au aceasta stiinta sau doar usurinta de a face complimente.
Evident ma refer la Sorrin :)
Deci, sa facem complimente. Sincere, nu exagerate, in niciun caz false. Gasesti mereu ceva bun de spus, de apreciat, doar sa vrei. E minunat sa vezi senin si zambet instalandu-se pe chipul celuilalt. Avem nevoie de legaturi umane.
Noapte buna!
(acu ar trebui sa ma duc sa caut un compliment pentru bluesky, dar nu cred ca pot deocamdata - asta asa, pentru cunoscatori)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă