Autor Subiect: Un gand bun...de dimineata!  (Citit de 112558 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Un gand bun...de dimineata!
« Răspuns #150 : Luni, 05 Februarie 2018, 22:05 »
 :applause:
:kissing: Sigur ca are!  :smitten:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Gabi p

• Full Member
  • Mesaje postate: 232
« Răspuns #151 : Vineri, 09 Februarie 2018, 08:56 »

Si un weekend minunat !
"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #152 : Vineri, 09 Februarie 2018, 11:40 »
Multumim, asemenea! :flori:

Offline Bejenaru lenuta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #153 : Vineri, 09 Februarie 2018, 14:48 »
Mul?umim frumos Woderland!!!,dr?gu?? ?i atenta mereu cu to?i membri SCT, la fel ?i ?ie!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #154 : Vineri, 09 Februarie 2018, 19:52 »
Lenuta, pentru urarea de dimineata nu mie trebuie sa-mi multumesti. Gabi P e...vinovata.  :flori:
Nu sunt singura draguta si atenta, dupa cum vezi. ;)

Dar eu iti multumesc pentru apreciere.  :smitten:

Gand de seara, bun pentru dimineata?
Da, am unul.  De multe ori ne lasam coplesiti de emotiile negative in relatii conflictuale cu cei cu care suntem nevoiti sa interactionam, prin natura muncii sau a contactelor cotidiene. Intalnirile cu prietenii, cu oameni care ne apreciaza, pe care ii apreciem si la care tinem, ne fac bine, mental si emotiional. Deci, sa-i cautam sau sa ne lasam cautati mai des. Si sa ne amintim ca ei conteaza si sa fim recunoscatori ca exista in viata noastra.

Seara linistita! Si dimineata senina!

PS - Gigi, nu putem schimba titlul acestui topic? "Un gand bun, de-a lungul zilei", sau "Un gand bun.... de dimineata pana seara" de ex?
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Gabi p

• Full Member
« Răspuns #155 : Joi, 15 Februarie 2018, 08:30 »
"Fara umor viata este trista, fara curaj viata este grea, fara dragoste viata este fara speranta, fara prieteni viata este imposibila ."

Un gand bun si un peisaj de munte ... in asteptarea primaverii. :) :) :)

P.S. Multumesc Wonderland - stii tu pentru ce... :) :flori:
"MUNTELE ne ofera tot ceea ce putem cere vietii: spatiu, maretie, liniste, asprime, frumusete, prietenie." Ionel Coman

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #156 : Luni, 19 Februarie 2018, 21:42 »
Cu drag, gabi p.
Acu vad cat de mult si de demult astepti tu primavara. las-o, ca vine. Dar cand va fi vremea.

Intrasem sa postez un gand pentru maine dimineata.
Ma gandeam ca, uneori nu reusim sa fim multumiti de noi insine sau de ceea ce am realizat, ori de ceea ce ni se intampla
Ca mereu gasim ceva care sa nu ne lase sa ne bucuram. Ar mai fi trebuit sa fac si... ar fi fost mai bine daca... de astea, negativiste.

Ca si cum nu ne-am considera suficient de buni. Ca si cum am crede ca nu meritam sa ne bucuram.
Niciodata nu vom atinge perfectiunea. Cum am putea?
Viata si conjuncturile ei sunt atat de complexe incat mereu vom avea parte de ceva care ne merge bine, ceva care ne intristeaza, ceva care ne nemultumeste.
Gandul meu ar fi...sa le luam pe rand si sa ne dam voie sa ne bucuram. Fie si pe...bucatele.

Offline Gabi p

• Full Member
« Răspuns #157 : Marți, 20 Februarie 2018, 09:06 »

'In fiecare zi ar trebui sa ascultam macar un cantec, sa citim ceva bun, sa vedem ceva frumos si daca e posibil sa spunem cateva cuvinte frumoase" Goethe

Toate vin la vremea lor si nimic nu e intamplator. Ideal e sa traiesti in prezent, sa te bucuri de ce ai, dar din cand in cand gandul iti zboara spre viitor - la un peisaj de primavara, care prin frumusete iti modifica starea  :) , pentru ca asa cum au spus-o si altii primavara nu este doar un anotimp este si o stare.

Daca ar fi sa dau un premiu as da cu draga inima un premiu pentru "duetul" Wonderland, oviarad din poezia "Ciripoii primaverii".

O zi buna tuturor cu fulgi de nea si primavara in suflet ! :) :) :)  :flori:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #158 : Marți, 20 Februarie 2018, 09:10 »
Frumoase ganduri, si in cuvinte si in imagini, ne lasi tu pe aici, gabi p.  :kissing:
Ne-ai dat ocazia sa vedem ceva frumos, mai ramane sa ne cautam cantecul si cuvintele frumoase de spus :)

Zi faina!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #159 : Marți, 20 Februarie 2018, 09:20 »
Incerc sa traiesc in prezent...dar eu sunt produsul unei alte lumi...
Uneori ma simt de parca cineva imi ia sufletul si-mi da la schimb margele frumos colorate.

Cat de greu sa fie, ca fiecare din cei inscrisi sa lase aici,din cand in cand,o farama de gand ...
Noi asteptam !

Offline Criscont

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Carpe diem
« Răspuns #160 : Marți, 20 Februarie 2018, 19:49 »
Nu-i chiar dimineata , dar e valabil pentru vacanta  :)
Cristina

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #161 : Marți, 20 Februarie 2018, 20:03 »
dragut...
cred ca e valabil nu doar pentru vacanta.  :)

Offline Gabi p

• Full Member
« Răspuns #162 : Vineri, 23 Februarie 2018, 10:06 »
"Dupa ploaie iese intotdeauna soarele"

O zi de vineri linistita si insorita ! :)

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #163 : Vineri, 23 Februarie 2018, 12:44 »
Ca pe aici a nins, acum a stat :). Vremea a ramas mohorata si umeda.
Dar important e sa avem soarele-n gand si caldura in suflet, nu?
Incerc, Gabi! :)

Offline Gabi p

• Full Member
« Răspuns #164 : Sâmbătă, 24 Februarie 2018, 08:39 »
Viata are urcusuri si coborasuri. Dupa o perioada grea (ploaie) vine o perioada usoara (soare)

"Un optimist este personificarea umana a primaverii" Susan J Bissonette