Aici se discuta > Subiecte generale
Un gand bun...de dimineata!
Onix:
Cred ca atunci cand urci cu telecabina te bucuri de peisaj dar......nu il apreciezi la adevarata lui valoare.
Spuse capricornul din mine care a obtinut totul cu mult efort si alege intotdeauna calea cea mai grea ! ;D
wonderland:
Cateva ganduri bune pentru o dimineata de inceput de an. Hai sa descoperim cum lucruri, gesturi sau actiuni simple in aparenta, pot avea un efect benefic asupra starii noastre de bine, in toate planurile.
wonderland:
Sa fim ingaduitori cu noi insine si cu ceilalti. Pentru ca fiecare dintre noi are si calitati si defecte. Sa privim mai mult la noi insine, la ceea ce putem face noi mai corect, mai bine, mai frumos, inainte de a critica, persifla, sanctiona greselile altora ori de a revendica schimbari la celalalt, fara ca noi sa schimbam nimic.
Buna dimineata!
Constanta:
Draga Wonderland, o urare minunata ,un gand plin de intelepciune si se pare ca tu chiar si aplici ce ai urat. ( Iti multumesc ca m-ai ajutat cu inscrierea pe lista de transport.....)
wonderland:
Multumesc, Constanta!
De multe ori, gandurile mele sunt sfaturi pentru mine, sa-mi amintesc sa nu uit sa le aplic ;D :magic: :)
(Cu drag, chiar daca n-a fost un ajutor dat cu...blandete :) )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă