Arhiva > Arhiva
Lucruri interesante
gabi_nico:
--- Citat din: wonderland din Marți, 12 Noiembrie 2013, 19:33 ---nu stiu ce să zic gabi_nico, am impresia că e cu.... nimic. văd că cineva se tine cu brațele peste marginea piscinei. brrrrrr. nici nu mă pot uita :faint:
--- Terminare citat ---
Nici eu!!! :o
admin:
Tot la capitolul piscine de hotel...Mai postez o fotografie:
Piscina se afla la etajul 24 al unui hotel Holiday Inn (unul dintre lanturile mele preferate). Din China. Piscina are cca 25 m lungime, 7 latime si aproape 2 m adancime. Este deschisa celor din hotel, dar si unui numar limitat de membrii al clubului de sanatate.
admin:
Ce lucruri remarcabile pot fi facute cu munca si...multa rabdare. Poate rezultatul muncii tale se va vedea peste multi ani, sau poate doar urmasii tai o sa se poata bucura de el. Ma gandeam de multe ori la cate o cladire din aceea imensa construita in antichitate sau ev mediu cand cate 6-7 generatii de aarhitecti lucrau la ea pana sa o finalizeze. Cam ce satisfactie trebuie sa ai cand faci ceva a de a carei finalitate nu o sa te poti bucura? ???
Ma uit si la poza asta de mai jos, cat timp a trebuit condusa iedera pentru a da forma si consistenta, calutului? Nu stiu daca totul s-a petrecut intr-o viata de om...
admin:
Privind cum serpuieste scara asta prin ceata, mi-am adus aminte de senzatia de carare de creasta....
Imaginea este luata in Insula Oahu, Hawaii
admin:
Un exercitiu pentru cei care au vertij...Asa se scapa de raul de inaltime... ;D
Yosemite National Park, California, USA
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă