Arhiva > Arhiva
Lucruri interesante
admin:
Mai vorbeam pe aici despre ingeniozitate. Uitati un "altul" cata fantezie pe capul lui! :uglystupid2: Tom Davies din Noua Zeelanda si-a construit o barca doar din pet-uri.... I-o fi venit ideea dupa ce a vizitat Romania si a vazut cat de gratios plutesc la noi plasticurile astea pe rauri si lacuri... ::)
admin:
Meduzele sunt inofensive si mici...Nu intotdeauna! Va spun din experienta: acum vreo 15 ani am fost "urzicat" pe gat de o meduza din aceea mov care traieste in Mediterana si cu greu am ajuns la mal...Apoi toata vacanta mi-am petrecut-o cu fular la gat... :-[ Si erau 35 de grade...Asa ca nu le considerati doar o bucata de gelatina inofensiva...
Am gasit o fotografie care arata cat de mare creste o meduza...:
admin:
Destul de greu sa ai o sedinta de shooting la urs....Se pare ca nu intotdeauna este de acord cu pozitia in care e pus sa pozeze...Ba ca profilul nu il avantajeaza ca i se vede botul, ba ca din fata i se vede burta, din spate ciotul de coada...Si uite asa reusesti sa-l infurii pe urs....Tare m-a distrat ipostaza din "Behind de scene. National Georgrafic". Nu insa si pe "alergati"...
admin:
Daca nu ati vazut niciodata cum arata baobabii, iata o alee intreaga cu astfel de copaci. In Madagascar.
admin:
Nu, nu, poza nu este facuta in China... :o Este Zurich... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă