Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calare...la cetati. Excursie Sighisoara 14 – 18 mai 2014

<< < (15/17) > >>

theo365:
O mini vacanta , pe meleaguri deosebite , vreme nesperat de frumoasa , voie buna , antren .....
Am trimis tuturor pozele mele , ve-ti primi un mesaj de genul-Fastupload.ro: teo ti-a trimis un fisier!- !!!
Am incercat sa trimit pe wetransfer insa ceva nu-mi iese (ca niciodata!!) . Multumesc Oana pentru fotografii !!
Va imbratisez cu drag pe toate si sa auzim numai de bine !!!!
 O0 :angel: :thumbup: *|*

rodelsia:
Eu am fost pentru prima data in acest grup si m-am simtit foarte bine, desi nu sunt adepta excursiilor in grup ! Dar mi-a placut ! Toata lumea absolut ok !

Excursia pe la cetatile fortificate m-a incantat ! imi plac peisajele extraordinare din podisul Tarnavelor,, atmosfera arhaica din satele sasesti, povestile bisericilor si castelelor vizitate, umorul ghizilor, abundenta informatiilor pe care le-am primit, interesul pentru ce face printul Charles in acele locuri.....totul a fost superb !   :yeah:

andre:
  Zile de vacanta petrecute in compania unui grup vesel si peisaje superbe de mai. Cerul s-a indurat de noi, vreme frumoasa. Locuri interesante, bine conservate sunt bisericile fortificate din jurul Sighisoarei iar ora de echitatie a completat frumusetea acestei excursii.

andre:

theo365:

celebra prajitura
Ingrediente
Blat
7albusuri
4 galbenusuri
200g zahar
50g mac intreg
4 linguri faina
Crema
3 galbenusuri
150g zahar
1 budinca vanilie
1/2 l lapte
250g unt
3-4 pachete biscuiti picnic de vanilie
1 esenta vanilie
200g ciocolata menaj ( pentru glazura)

Mod de preparare reteta Prajitura cu mac
BLAT:Se bat cele 7 albusuri adaugand zaharul treptat abia dupa ce albusurile au fost bine batute. Apoi incorporam si cele 4 galbenusuri. Adaugam macul si la sfarsit 4 linguri de faina amestecand cu o lingura de lemn. Coacem compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina ( eu am folosit hartie de copt).
CREMA: Se procedeaza la fel ca si la prepararea unei budinci doar ca impreuna cu praful de budinca mai adaugam in lapte si galbenusuri. Dupa ce crema obtinuta s-a racit, se amesteca cu 250g unt.
ASAMBLARE:: Blat + Crema + biscuiti picnic inmuiati in sirop de vanilie ( Apă, zahăr, esenta de vanilie) + ciocolata topita

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă