Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Calare...la cetati. Excursie Sighisoara 14 – 18 mai 2014

<< < (14/17) > >>

admin:
Ce zi frumoasa am avut ieri! Ce vreme buna! Un soare pe alocuri ca de vara, un vant usor ce-ti atingea si racorea usor obrajii...Cosmina ghidul nostru de ieri ne-a "plimbat" prin toata istoria cetatii. Din 1191 pana azi....Turnurile, strazile inguste cu casute zugravite in culori vesele, muzee...La amiaza mi-am intalnit colegul pe Peter, in cafeneaua lui, Julius. Prajituri de casa preparate dupa vechile retete sasesti, cu rabarber, cu capsuni...Hmmm. Iar dupa amiaza ...calarie. Trei caluti, un lipitan, un frizian si un nerabdator azr au purtat in manej amazoancele noastre...Incantate de blandetea si la cumintenia animalutelor. Aseara o nebunie gastronomica. Totul e aici urias: ciolanele, micii, snitelele. Totul perfect. Stropit cu bere a fost si mai bun...Apoi la han. O seara calda, minunata...Cu povesti, amintiri si mult ras...Cu greu m-am rupt de acolo...Atmosfera de pe ultimul loc de poveste...scarile spre camere, era prea placuta...

admin:
Ce e frumos se termina repede...Din nou timp excelent, parca am fost protejati, ocoloti de ploaia ce acoperea restul de tara...Ca un ochi, ca o oaza de vreme buna...

Din nou un grup tare vesel... ;D sper ca cetatea Sighisoarei sa nu fi avut cu nimic de suferit!  ::) Ghizii nostri, Aurelian si Cosmina excelenti, cadrul de vis, mancaruri, prajituri...Hmmmm!

Am sa va povestesc, cate ceva, acum insa ma grabesc sa transmit celor care au participat, fotografiile facaute de mine....

admin:
Gata! Am transmis tuturor!

Acum cateva imagini. Incep cu cadrul pensiunii in care am stat, Hanul Dracula Danes:

Stana, lepede, rate, gaste, iepuri, pauni, un magarus si o gratioasa caprioara. Un cadru natural minunat, o miniferma bine intretinuta, un local primitor ca si spatiu...Mai au insa cate ceva de invatat...Sper ca ce le-am explicat o sa-i ajute.

admin:
La calarie si grajdurile Centrului de Echitatie:

MAC:
Un grup fain,vesel  :thumbup:Sighisoara,o dorinta mai veche,materializata in SC.O intoarcere in timp pentru cateva zile.Zile pline,asa cum ne-a obisnuit Gigi.Fara a face clasificari,in minte imi vine Biserica Fortificata din Richis si Herr Schaas,cel care ne-a incantat cu povestile sale despre oameni si biserica.Un om pe care l-ai asculta ore intregi,pe care iti vine sa-l imbratisezi la plecare.In una din scrisorile citite  Herr Schaas a transmis un mesaj,poate actual,care suna cam asa:"Aveti grija de Pamant,aveti grija de trupul vostru,aveti grija cum va trait viata".
Ce nu se poate uita?O seara la Casa Cositorarului.Un loc deosebit cu decoratiuni impresionante,un deliciu al simturilor. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă