Autor Subiect: Excursie in Delta Dunarii 30 iulie - 3 august 2014  (Citit de 28126 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline anyca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Excursie in Delta Dunarii 30 iulie - 3 august 2014
« Răspuns #45 : Luni, 28 Iulie 2014, 09:48 »
1   Sabina D   microbuz Bucuresti
2   N Mihaela   microbuz Bucuresti
3   Aurelia C    microbuz Bucuresti
4   V Silvia   microbuz Bucuresti
5   B Anton   microbuz Sibiu
6   T Cristian   microbuz Bucuresti
7   N Tudorel   
8   D George   
9   P Ana Maria   microbuz Bucuresti
10   A Ecaterina   microbuz Bucuresti
11   Valeria C   
12   Liuba B   microbuz Bucuresti
13   Lili A    microbuz Bucuresti
14   Dana G   microbuz Bucuresti
15   S Elena Silvia   microbuz Bucuresti
16   M Oana   microbuz Bucuresti
17   B Zamfira   
18   U Nicoleta   microbuz Bucuresti
19   R Atena   microbuz Bucuresti
20   Dorina S   (din Dej) - microbuz Bucuresti
21   G Rodica   microbuz Bucuresti
22   L Rada   microbuz Bucuresti
23   Vasile T   masina personala
24   Gigi   microbuz Sibiu
25   C Angela microbuz Bucuresti 
26   S Dorina   microbuz Bucuresti
27   G Manuela   microbuz Sibiu
28   P Virginia   microbuz Bucuresti

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #46 : Luni, 28 Iulie 2014, 12:04 »
Ma uitam acum la excursiile din anii  trecuti din Delta. Pana la plecare erau deja 10-15 pagini de forum.. ::).Lumea se interesa, se discuta, se transmiteau informatii de la unul la celalalt...Acum sunt doar 3 pagini... ??? A scazut mult vad partea aceasta de dialog virtual pre-plecare. Probabil ca multi se cunosc deja si stiu ce se va intampla citind feed-back-urile din anii trecuti... Poate sunt si mult mai ocupati decat cei din anii trecuti...Poate ca nici eu nu am mai putut fi acel generator si modertor necesar online... :-\

Problema este ca actiunile pe care le fac au nevoie si de o comunicare inaintea plecarii. Asta pt a se crea o stare de spirit...Este bine ca oamenii sa se cunoasca cat de cat inainte de a se intalni la destinatie...Asta e...nu am cum si ce sa fac...Sunt prezent prea mult in offline, acolo unde este mai multa nevoie de mine, nu-mi ramane timp si de online.  :-[

Sa nu se inteleaga ca a scrie aici pe forum este o obligatie pt a participa sau ca platforma are ceva de castigat din asta si din acest motiv insist sa scrie inainte si dupa. Scrisul ajuta mult ca preambul, ca material de informare pt cei din anii urmatori. Este doar in ajutorul paricipantilor, nu al meu sau al forumului.

Dar sa trecem peste asta, a fost doar o observatie comparativa cu anii trecuti...Poate se va echilibra dupa...

Despre vreme:
miercuri, cand ajungem 33 de grade, soare
joi, la fel 20 de grade noaptea, 33 de grade ziua, soare
vineri idem, 19 de grade noaptea, 33 de grade ziua, partial insorit
sambata, 20 de grade noaptea, 34 de grade ziua, soare, soare, soare
duminica la plecare 34 de grade, soare

Deci va fi foarte frumos, dar si foarte cald. Asta inseamna protectie maxima. Sapca, crema de soare, cat mai putina piele expusa...
O sa avem noroc cu piscina ca ne mai racorim un pic...Pe canale n-o sa suferim chiar atat de tare de caldura, in mers barca produce un curent care mai estompeaza din efectul soarelui, insa avem nevoie de apa. Sa nu uitati ca zilnic sa aveti cu voi minim 2 l de apa. Este un magazin in apropiere, va puteti aproviziona de acolo.

Despre program:
ce va pot spune acum este ca am discutat cu d-nul Ilinca, proprietarul pensiunii i mi-a spus ca o sa aranjam in prima dupaamiaza, imediat dupa ce ajungem doua aspecte:
- unul legat de masa, sa vedem cine mananca peste si cine nu si sa fac impreuna cu el meniul de grup. O sa fie doua variante de meniu, una cu peste, una cu meniu normal.
- unul legat de excursii. El mi-a propus aceleasi trasee ca si anul trecut, unul care ajunge pe plaja din Sfantul Gheorghe trecand pe canale si lacuri si unul la fel care trece pe canale si lacuri si ajunge de data asta pe plaja Plopisori
Anul trecut tin minte ca s-a platit in jur de 100 RON/pers/excursie, deci puteti lua ca reper aceasta suma.
Nu este obligatorie participarea la excursii. Noi o sa adaptam ambarcatiunile la numarul de participanti.

O alta excursie pe care v-o propun si pe care pot de data aceasta pot sa o dimensionez ca tarif este Gura Portitei.
De la Dunavat la Jurilovca o sa mergem cu microbuzele, tariful dus si intors este 25 RON/persoana. Din Jurilovca vom lua sau ambarcatiuni usoare (salupe) care costa cca 300 RON/8 pers/cursa deci 600 RON dus si intors/8 persoane sau cu vaporul de linie (mai putin probabil datorita programului:  Plecari Jurilovca-Portita: 9/14/18 - Plecari Portita-Jurilovca: 12/16/20) si care costa si 60 RON/persoana dus si intors

Mi-a confirmat ca este foarte cald, adie insa un pic vantul...Apa este usor crescuta si tulbure pe alocuri. Ca e crescuta e bine ca nu vom ramane intepeniti cu salupele pe canale...ca e putin tulbure, nu e chiar bine pt ca nu e chiar cea mai frumoasa imagine...Dar pe lacuri si canale de regula apa se limpezeste....asa ca sa avem incredere ca va fi si acest lucru ok...

Deci ajungem acolo, va ganditi pana la Dunavat ce tip de meniu doriti sa serviti si pt ce excursii optati. Daca nu doriti sa veniti puteti ramane in zona pensiunii, la plaja si baie in piscina...Dar e pacat sa mergeti pana acolo si s nu vedeti initimitatea Deltei...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #47 : Luni, 28 Iulie 2014, 15:41 »
Repet inca o data detaliile plecarii:

Pt cei din Bucuresti: Intalnirea va fi miercuri 30 iulie la ora 8.30, la ora 9.00 este plecarea. Statia de benzina AGIP Pacii  (Bulevardul Iuliu Maniu 194). Microbuz Mercedes Sprinter AG 71 DTA.

Pt cei din Sibiu: ora 4.30 din Sibiu parcarea Hotelului Ibis (fost Continental). Microbuz Mercedes Vito argintiu, numar de inmtriculare M WK 350.

Offline Costea Aurelia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #48 : Luni, 28 Iulie 2014, 15:56 »
Ne vedem miercuri!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Luni, 28 Iulie 2014, 16:05 »
Da, mai este foarte putin! Am tot scris pe aici, nu uitati voia buna pe acasa! Mergem sa ne distram, duc muzica, poze din alte excursii, avem o locatie tare faina, vreme buna, facem baie, 3 zile ajungem pe plaje...asa ca ... :)

Offline anyca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #50 : Luni, 28 Iulie 2014, 17:28 »
Se poate cumpara si peste pentru acasa, avem de unde?

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #51 : Luni, 28 Iulie 2014, 17:51 »
peste cred ca gasim , dar cul il transportam acasa ??
ca este cald !!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #52 : Luni, 28 Iulie 2014, 18:21 »
Da, asa este, e prea cald pt a transporta ceva atat de perisabil...Incercati sa va faceti plinul acolo... :)

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #53 : Marți, 29 Iulie 2014, 08:00 »
peste cred ca gasim , dar cul il transportam acasa ??
ca este cald !!!
Pai il pescuiti voi insiva!  :)

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #54 : Marți, 29 Iulie 2014, 08:03 »
Ma uitam acum la excursiile din anii  trecuti din Delta. Pana la plecare erau deja 10-15 pagini de forum.. ::).Lumea se interesa, se discuta, se transmiteau informatii de la unul la celalalt...Acum sunt doar 3 pagini... ??? A scazut mult vad partea aceasta de dialog virtual pre-plecare. Probabil ca multi se cunosc deja si stiu ce se va intampla citind feed-back-urile din anii trecuti... Poate sunt si mult mai ocupati decat cei din anii trecuti...Poate ca nici eu nu am mai putut fi acel generator si modertor necesar online... :-\
Pai nu stii ca grosul trage cu ochiul sau cu urechea! ola veche de pe vremuri! ;)

Offline mihaela.nicolescu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
  • Fericirea vine din interior!
« Răspuns #55 : Marți, 29 Iulie 2014, 10:16 »
Sa stii Cristi ca interes pentru excursie exista - e maxim !! O asteptam de mult. Faptul ca pe forum nu s-a discutat asa de mult  nu e de rau. Asa cum spunea Gigi - ne cunoastem , stim tipul de actiuni - stim sigur ca de fiecare data primim mai mult decat ne-am asteptat ....
Nerabdarea e mare , dar uite ca asteptarea a trecut. Maine decolam.  Vom discuta mai mult la intoarcere... caci probabil vom avea de impartasit multe

Offline nina_nicoleta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • ATENTIE ! SINGLES CAMP - CREEAZA DEPENDENTA.
« Răspuns #56 : Marți, 29 Iulie 2014, 11:31 »
Puteti cauta pe net cateva sfaturi despre cum sa aduceti pestele din Delta acasa ... puteti sa il dati cu sare ... puteti sa aveti o lada frigorifica .... 4-5 ore pe drum cred ca nu are nimic ... si sa nu uitati sa cereti un nr de telefon pescarului (..in caz ca ..)
nina_nicoleta

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Marți, 29 Iulie 2014, 20:26 »
Gata de drum!!!  *|* *|* *|*

Bagaje, vreme buna, dispozitie, nerabdare, pofta de peste...Am uitat ceva?  ::)

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #58 : Marți, 29 Iulie 2014, 20:38 »
sosiiim!
dorina

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378