Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Delta Dunarii 30 iulie - 3 august 2014

<< < (2/14) > >>

admin:
Da, acolo avem un loc de intalnire, deja...traditional. De acolo ne cumparam apa, sucuri, bere, dulciuri...este la intrare: "Lidl".

IuliaT:
as indrazni si eu sa ma inscriu aici ...
vreau si eu poza cu burta goala si sa fie o burta plina de peste, iar din mina sa imi atirne o guta la capatul careia sa fie un peste....  O0

admin:
Samiza imi spunea ca aici ne apropiem, ca numar de inscrisi, de numarul de locuri disponibile. Precizez: numar de inscrieri, nu de rezervari. Pt cei mai noi si care nu stiu cum se procedeaza in cazul actiunilor la care cereririle depasesc capacitatea locatiei sau a mijlocului de transport cu care calatorim: locurile se ocupa in ordinea platii avansurilor, nu a inscrierii. Explicam si la topicul "Carnaval" ca au fost situatii in care am avut inscrieri, le-am transmis Email-ul de rezervare, nu au raspuns pana in preajma evenimentului si atunci erau grabiti sa plateasca. Insa intre timp locurile s-au rezervat si nu mai aveam ce sa le oferim.. :( Trebuie inteles ca nu putem tine locuri blocate, pt ca efectiv nu putem evalua cat de ferm pt participare este fiecare inscris. Si atunci evident ca daca apar inscrisi ulterior, dar mai decisi sa participe si dispusi sa achite avansul de garantare a participarii,  o sa intre pe lista in fata celor care inca se gandesc. Si tot venind din urma, se intampla, asa cum spuneam ca inscrisii sa ramana fara loc, daca asteapta prea mult.
Noi incercam sa anuntam intotdeauna cand ne apropiem de final, de multe ori mai cautam solutii pt a nu dezamagii pe cei care-si doresc mult sa participe. prin inchirierea unor camere in locatii apropiate (cum a fost de exemplu si anul acesta cu Palace-ul), dar se intampla sa nu avem ce face. Am vrut sa va explic ca nu este vina noastra, daca sunteti inscrisi sa va decideti prea tarziu sa achitati avansul. Noi avem placerea si bucuria sa va intalnim pe cei mai multi dintre voi, dar stiti, asa cum am mai explicat, tinem actiunile Singles Camp intr-un cadru mai intimizat, nu dorim sa devina un concept comercial. Sunt actiuni la care sunt doar 7-8 locuri, sunt altele la care organizarea ne permite sa oferim 50 - 70 locuri. Dar acestea sunt evenimentele, Revelionul, Carnavalul si Sarbatoarea Toamnei.

Ayouni:
Am vazut aseara "Operatiunea Monstrul", asa ca, daca mai aveam vreo indoiala, s-a dus. I am in!  :)

admin:
Si eu m-am uitat.  :) Este unul dintre filmele mele preferate. Intamplarea a fost sa lucrez doua luni de zile cu singurul personaj feminin din film, studenta. Este la fel de frumoasa si enigmatica si acum. Se numeste Cristina Hoffman, este alaturi de Dan Nutu, un alt actor "ratacit" in anii tineretii, coordonatoarea proiectului Aristoteles. Am gazduit doi ani la rand workshop-ul in care erau pregatiti cei mai buni documentaristi tineri din Romania...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă