Ma uitam acum la excursiile din anii trecuti din Delta. Pana la plecare erau deja 10-15 pagini de
forum..

.Lumea se interesa, se discuta, se transmiteau informatii de la unul la celalalt...Acum sunt doar 3 pagini...

A scazut mult vad partea aceasta de dialog virtual pre-plecare. Probabil ca multi se cunosc deja si stiu ce se va intampla citind feed-back-urile din anii trecuti... Poate sunt si mult mai ocupati decat cei din anii trecuti...Poate ca nici eu nu am mai putut fi acel generator si modertor necesar online...

Problema este ca actiunile pe care le fac au nevoie si de o comunicare inaintea plecarii. Asta pt a se crea o stare de spirit...Este bine ca oamenii sa se cunoasca cat de cat inainte de a se intalni la destinatie...Asta e...nu am cum si ce sa fac...Sunt prezent prea mult in offline, acolo unde este mai multa nevoie de mine, nu-mi ramane timp si de online.

Sa nu se inteleaga ca a scrie aici pe forum este o obligatie pt a participa sau ca platforma are ceva de castigat din asta si din acest motiv insist sa scrie inainte si dupa. Scrisul ajuta mult ca preambul, ca material de informare pt cei din anii urmatori. Este doar in ajutorul paricipantilor, nu al meu sau al forumului.
Dar sa trecem peste asta, a fost doar o observatie comparativa cu anii trecuti...Poate se va echilibra dupa...
Despre
vreme:
miercuri, cand ajungem 33 de grade, soare
joi, la fel 20 de grade noaptea, 33 de grade ziua, soare
vineri idem, 19 de grade noaptea, 33 de grade ziua, partial insorit
sambata, 20 de grade noaptea, 34 de grade ziua, soare, soare, soare
duminica la plecare 34 de grade, soare
Deci va fi foarte frumos, dar si foarte cald. Asta inseamna protectie maxima. Sapca, crema de soare, cat mai putina piele expusa...
O sa avem noroc cu piscina ca ne mai racorim un pic...Pe canale n-o sa suferim chiar atat de tare de caldura, in mers barca produce un curent care mai estompeaza din efectul soarelui, insa avem nevoie de apa. Sa nu uitati ca zilnic sa aveti cu voi minim 2 l de apa. Este un magazin in apropiere, va puteti aproviziona de acolo.
Despre
program:
ce va pot spune acum este ca am discutat cu d-nul Ilinca, proprietarul pensiunii i mi-a spus ca o sa aranjam in prima dupaamiaza, imediat dupa ce ajungem doua aspecte:
- unul legat de masa, sa vedem cine mananca peste si cine nu si sa fac impreuna cu el meniul de grup. O sa fie doua variante de meniu, una cu peste, una cu meniu normal.
- unul legat de excursii. El mi-a propus aceleasi trasee ca si anul trecut, unul care ajunge pe plaja din
Sfantul Gheorghe trecand pe canale si lacuri si unul la fel care trece pe canale si lacuri si ajunge de data asta pe plaja
PlopisoriAnul trecut tin minte ca s-a platit in jur de 100 RON/pers/excursie, deci puteti lua ca reper aceasta suma.
Nu este obligatorie participarea la excursii. Noi o sa adaptam ambarcatiunile la numarul de participanti.
O alta excursie pe care v-o propun si pe care pot de data aceasta pot sa o dimensionez ca tarif este
Gura Portitei.
De la Dunavat la Jurilovca o sa mergem cu microbuzele, tariful dus si intors este 25 RON/persoana. Din Jurilovca vom lua sau ambarcatiuni usoare (salupe) care costa cca 300 RON/8 pers/cursa deci 600 RON dus si intors/8 persoane sau cu vaporul de linie (mai putin probabil datorita programului: Plecari Jurilovca-Portita: 9/14/18 - Plecari Portita-Jurilovca: 12/16/20) si care costa si 60 RON/persoana dus si intors
Mi-a confirmat ca este foarte cald, adie insa un pic vantul...Apa este usor crescuta si tulbure pe alocuri. Ca e crescuta e bine ca nu vom ramane intepeniti cu salupele pe canale...ca e putin tulbure, nu e chiar bine pt ca nu e chiar cea mai frumoasa imagine...Dar pe lacuri si canale de regula apa se limpezeste....asa ca sa avem incredere ca va fi si acest lucru ok...
Deci ajungem acolo, va ganditi pana la Dunavat ce tip de meniu doriti sa serviti si pt ce excursii optati. Daca nu doriti sa veniti puteti ramane in zona pensiunii, la plaja si baie in piscina...Dar e pacat sa mergeti pana acolo si s nu vedeti initimitatea Deltei...