Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Delta Dunarii 30 iulie - 3 august 2014

<< < (7/14) > >>

nina_nicoleta:

Eu o sa urc intr-un microbuz (probabil cel de la Bucureti) din Tulcea ....din cate am citit probabil de la Lidl-unde va opriti sa faceti cumparaturi.

sabina:

--- Citat din: Athena din Miercuri, 09 Iulie 2014, 20:05 ---
--- Citat din: oana13 din Miercuri, 09 Iulie 2014, 00:07 ---Lista de imbarcare Bucuresti:
1 Dorina S
2 Elena A
3 Dana G
4 Cati A
5 Ana P
6 Cristi T
7 Oana M
8. Atena R
9. Sabina D
10. Mihaela N
--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

admin:
Nu mai este chiar mult si vad ca listele de imbarcare sunt cam goale... ??? Probabil ca cei care nu s-au inscris au sa vina cu masini personale sau cu alte mijloace...Sau nu intra pe aici...

In acest moment listele sunt:

Lista de imbarcare din Sibiu:

1. Butnaru Anton
2.
3.

Lista de imbarcare Bucuresti:
1 Dorina S
2 Elena A
3 Dana G
4 Cati A
5 Ana P
6 Cristi T
7 Oana M
8. Atena R
9. Sabina D
10. Mihaela N

Nina_nicoleta, fa te rog o optiune si trece-te in tabel, nu am timp cand ma intorc din Madeira sa caut pe forum sau pe Email-uri mesaje. In dreptul numelui scrie ce ai mentionat, sa stie soferul care o sa te ia.

Am rugat frumos sa luati cu copy paste ambele tabele sa le duceti mai departe....Este foarte simplu: click stanga si selectionati incepand de la Lista de imbarcare Sibiu si pana la ultimul inscris de la microbuzul de Bucuresti. apasati reply apoi sub ultimul mesaj, dati in fereastra aparuta paste si apoi treceti-va numele prescurtat la fel ca ceilalti. Nu cu nickname pt ca asta inseamna ca trebuie sa caut sa vad cine este persoana respectiva. Dupa ce ati completat dati save si mesajul vostru trebuie sa apara.

Pe forum puteti posta doar daca sunteti inregistrat si pe aceasta platforma. Asa cum explic fiecaruia la intrarea in grup nu este suficienta inregistrarea in comunitate. Sunt soft-uri separate.

nina_nicoleta:
Lista de imbarcare Bucuresti:
1 Dorina S
2 Elena A
3 Dana G
4 Cati A
5 Ana P
6 Cristi T
7 Oana M
8. Atena R
9. Sabina D
10. Mihaela N