Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai: Cheile Nerei 19 22 august 2014
AnaF:
Buna!!!
Vreau si eu sa vin ....in acest colt de rai.
I-am scris Samizei...astept contul in care sa fac plata pentru avans!
Va urmaresc de atata timp....si acum am zis : plec in lume cu acesti entuziasti!!!
Multumesc si-o zi minunata sa aveti!!!
IuliaT:
Buna ziua :flori:
oare cine vine anul acesta in Cheile Nerei???
eu sunt pentru de data asta :pleasantry:
Mari_a:
Mmmmmmi-ar placea si mie dar, fiind atat de aproape de Apuseni, nu stiu daca o sa mai pot evada... :-\ Ma inscriu, deocamdata, ca rezerva...
Monicuta:
Buna IuliaT,
Si eu sunt pentru data asta si ca sa o citez pe Tatiana : incepand din aceasta saptamana visez oficial la ...Cheile Nerei.
Superbe pozele expuse. Daca se mai organizeaza o tabara foto as fi si eu interesata, pe viitor.
Astazi am descoperit ca Admin este nascut pe 8 august, in aceeasi zi cu Roger Federer care de cateva zile este tatic de gemeni....pentru a 2-a oara, de data aceasta tatic de baieti. Frumoasa zodie si norocoasa. Eu sunt Sagetatoare, hmm ce sa_i faci.
O seara buna.
admin:
S-au inchis inscrierile si la aceasta excursie. Cine a achitat pana in acest moment are locul rezervat, insa pt cine s-a inscris doar si a amanat plata avansului, nu mai are ca si posibilitate de participare decat renuntarea unuia dintre inscrisi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă