Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014
Plusar:
http://www.travelgirls.ro/idei-de-vacanta/sentiero-degli-dei-hiking-pe-coasta-amalfi.html
pacat ca nu e timp de facut si acest traseu spectaculos ...
Gabi sb:
Înțeleg ca, daca optez pentru excursii in Sardinia, nu mai e loc de plaja si baie?? :-\
admin:
Poti sa-ti alegi o excursie sau doua si sa-ti rezervi timp si de plaja, Gabi. Cu siguranta ca nu toata lumea va merge in Sardinia in fiecare zi la excursii... ::)Dupa 5 zile de umblat...o sa mai fie nevoie si de pauza... :) Eu insa raman in priza...Nu ma scot pana dupa Sarbatoarea Toamnei... ???
admin:
Am primit confirmarea Danielei pt ghidajul de Napoli si Pompei, dar pt ca disponibilitatea ei de program nu coincidea cu programul nostru, am facut o inversiune de zile. Nu-mi plac mie modificarile, tin mult la a pastra ceea ce comunic, asta pt a nu crea confuzii sau incertitudini, dar vreau sa va ofer posibilitatea de a vedea Pompeii si Napoli cu un ghid asa cum e Daniela, nu doar cu mine. Am sa reschitez programul, cu modificarile datorate includerii ghidajului Danielei in serviciile oferite in costul excursiei. Aceasta pt data de 16 septembrie.
Acum am inchis cu Daniela si pe langa cele doua ghidaje, care se vor finaliza seara intr-un restaurant tipic napolitan (unde o sa fim condusi de ea), mi-a mai propus inca o actiune de cunoastere a orasului Napoli. Aceasta insa nu este free si inclusa in serviciile de ghidaj pe care le-am adaugat, se plateste de fiecare dintre cei care doresc sa participe. Am mare incredere in recomandarile ei, este poate cel mai bun ghid din zona...De aceea v-o prezint pt a va putea decide la randul vostru. Daniela asteapta pana maine la amiaza raspunsul meu in ceea ce priveste disponibilitatea voastra de participare in data de 15th. Deci cine se decide, va rog sa mentioneze aici pe forum.
Este vorba tot de un walking Tour Napoli - port/centru In data de 15 septembrie, dupa ce ne intoarcem de pe Insula Ischia (avem ferry la 16.10 de acolo), Daniela ne poate astepta in port si sa ne prezinte, intr-o plimbare, zona centrala, apropiata locului unde acostam. Dureaza cca 2 ore si jumatate, o sa vedem si obiective, o sa intram in zone mai putin cunoscute turistilor, asa numitele hiddencorner-uri, adica ceea ce foarte rar un turist are ocazia sa vada si sa afle singur. Sunt lucruri si locuri deosebite, neprinse in circuitele obisnuite turistice comerciale. La recomadarea ei o sa avem ocazia sa luam masa intr-un local tipic, imi spunea ea si ieftin. Aceasta plimbare cu Daniela costa 10 EUR/pers.
Al doilea lucru pe care vreau sa-l mai anunt: m-am sfatuit cu Laurentiu cat eram impreuna in Austria si cu "un batran"...Plushuletz... :) referitor la inchirierea a inca unei masini in Sardinia. Pe langa microbuz, am mai inchiriat un Renault Clio care poate suplimenta locurile la oricare dintre excursiile lungi, dar care ofera si o autonomie suplimentara. M-am temut ca nu cumva sa fi mai multi de 9 doritori/excursie si sa nu putem merge toti impreuna. Asa atasam si aceasta masina la "convoi" si putem merge cu totii. Tot ce tine de inchierea masinii, inclusiv benzina, vor fi suportate de Bon Voyage.
Vreau si tin ca si aceasta excursie sa iasa cel putin la fel de bine ca celelalte noi organizate anul acesta, Scotia - Irlanda, Madeira si Coasta Dalmata, asa ca pana in ultima clipa am sa tot "rumeg" la lucruri ce pot fi adaugate sau imbunatatite. Vreau sa fie o excursie asa cum am anuntat-o ca intre prieteni, dar si turistic sa fie super!
Revin imediat si cu programul modificat, acum mai am cateva Email-uri de transmis...
admin:
Am modificat programul, inlocuindu-l pe cel vechi. Nu o sa-l mai postez inca o data, l-am si trimis fiecaruia, pt a fi sigur ca nu vor aprea confuzii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă