Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sardinia - Coasta Amalfitana - Capri. Sejur si vizitare. 13 - 23 septembrie 2014
admin:
In Napoli, asa cum spuneam vom sta la acelasi hotel, ca si acum 2 ani: San Giorgio 3* superior. Are o pozitie foarte buna, zona este sigura, e aproape de mijloacele de transport in comun, in special de Circumvesuviana.
O sa stam acolo...6 zile, deci aproape o vacanta intreaga. Avem in jur mai multe magazine, imi amintesc de unul chiar romanesc in Piata Garibaldi care se afla la 2 minute de hotel.
Complet renovat, hotelul de 3 stele superioare San Giorgio este situat în apropiere de gările Napoli Centrale şi asa cum aminteam de Piazza Garibaldi, principalul nod de transport naţional şi local din Napoli. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale cu vizionare cu plată, iar la recepţie sunt disponibile terminale de internet pe care oaspeţii le pot utiliza gratuit.
Hotelul San Giorgio este un punct de plecare ideal pentru vizitarea principalelor obiective turistice ale oraşului şi a întregii zone de coastă. Prin intermediul liniei feroviare Circumvesuviana, a carei gara se afla la 10 minute de mers pe jos, vom ajunge la ruinele arheologice ale oraşului Pompei si in Sorrento.
Camerele sunt mari spre deosebire de marea majoritate a hotelurilor din sud, fireste au fiecare baie şi sunt prevăzute cu şifonier şi seif. Mai au un frigider mic şi ceai şi cafea gratuite, foarte utile pt ca ramanem acolo mai multe zile. Putem tine apa acolo rece, putem avea in camera ceva de mancare...
În fiecare dimineaţă se serveşte un mic dejun variat tip bufet. Da, da imi amintesc, era ok, la fel prin diferenta cu alte hoteluri la care bufetul este de fapt un bufetzel... Chiar ne faceam si cateva sandviciuri acolo...Nu prea frumos, e adevarat, dar... ::)
Personalul a fost premiat pentru calitatea serviciilor oferite, are o nota buna pe feed-back-uri...
Cateva fotografii:
admin:
Partea de sejur deci o vom petrece la Olbia. Cateva lucruri despre aceasta localitate.
Olbia a fost locuit pe rând de fenicieni si apoi de greci. Acolo s-au dus niste batalii crancene, intre romani si cartaginezi, terminate cu infrangerea generalului cartaginez Hanno. Asta se intampla acum vreo 2300 de ani...
Orașul a fost numit Terranova Pausania după ce coloniștii din Pisa l-au reconstruit în 1198, iar din 1939 este redenumit Olbia.
Este situat pe coasta de nord-est, fiind poarta de acces catre Coasta de Smarald. De pe apa se vede si poate admira cel mai bine orasul ce se gaseste pe o mica campie inconjurata de dealuri.
Olbia ofera o multime de posibilitati de divertisment, sunt acolo o varietate mare de restaurante, baruri şi magazine, dar principalele atractii turistice se gasesc în jurul orasului şi în special pe litoral.
Plajele alterneaza cu zone de coastă stâncoasă creand un spectacol frumos al naturii, impreuna cu fasii lungi de plaje cu nisipuri albe si fine si apa cristalina. La nord de Olbia sunt o multime de mici golfulete, de fapt niste intranduri stancoase.
Satul San Pantaleo asezat pe stanci este iubit de mulţi artişti internaţionali care l-au ales pentru a locui acolo. Porto Rotondo, centrul coastei de smarald este faimos in toata lumea şi este o destinaţie foarte atractiva în rândul celor bogati si faimosi; se gaseste la numai 15 km de Olbia.
Aceasta coasta este un paradis natural de zi, care se trezeste noaptea, cu unele dintre cluburile cele mai la modă şi exclusiviste, cum ar fi Billionaire deţinut de seful Formulei 1, Flavio Briatore. Nu stiu daca o sa ajungem sa intram noi acolo dar... :)
O sa incerc sa fac un orar in sa fel incat sa puteti face si plaja in zonele descrise, dar sa puteti si continua partea de vizitare, inceputa cu Napoli.
Plusar:
bun , o alta destinatie in care o sa ma "chinui" foarte tare ! :applause:
admin:
Si ai scapat si de sforait... ;D ;D ;D Eu dorm ca un "bebelus"...Asa imi spune intotdeauna Guntz ca nu stie daca mai sunt in camera sau nu...Sau poate cine stie, am luat vreun virus de la Florin anul trecut.... ::)
Plusar:
da, in schimb tu o sa te scoli de la 6 dimineata ca sa faci planuri pt ziua respectiva, dai telefoane pt microbuz, te interesezi pt excursii ... :slap:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă