Mai avem 48 de ore....Nu pot sa va ascund ca am cateva emotii, desi am lucrat si am pus la punct aceasta excursie in cele mai mici detalii. Sunt multe lucruri care trebuie sa se lege corect si nu toate depind de mine. Avem 4 zboruri, 2 microbuze, 4 ghizi...Imi doresc tare mult ca totul sa iasa asa cum imi doresc, perfect...Si doar pt ca Nn stiu daca am sa mai ajung cu un grup in acea zona, foarte posibil sa fie prima si ultima oara...Dar cine stie?!

Un factor important in orice vacanta sau excursie este
vremea. Mergem intr-un loc cu vreme foarte capricioasa, ploua mult, este umezeala. Sper insa....Noi avem noroc in 95% din excursii si cred ca si acum norocul o sa fie cu noi!

Nu m-am hazardat inca la afisarea de prognoze, pt ca mi-a fost teama...Acum, inainte de a pleca am verificat inca o data:
Dublin 31 mai 19 grade, o aversa de ploaie, in rest senin
Dublin 1 iunie suntem pe drum spre Galway: 16 grade, cateva averse. Va fi innorat
Galway 1 iunie 16 grade, innorat ceva averse, la fel si in 2 cand plecam spre Donegan
Donegan 2 iunie 15 grade, cateva averse, innorat
Belfast 4 iunie 15 grade, perioade de ploaie
Belfast 5 iunie 14 grade, cateva averse
Glasgow 5 iunie 17 grade, insorit, putin nor, cateva averse
Glasgow 6 iunie 16 grade, cateva averse, innorat
Skye 7 iunie - 15 grade innorat
Skye 8 iunie - 14 grade sanse de ploaie
Edinburgh 8 iunie 17 grade, innorat
Edinburh 9 iunie 18 grade innorat, posibil aversa
Deci pt toata lumea, indiferent daca avem sau nu noroc, de umezeala tot dam..Deci haine impermeabile de ploaie, umbrela, pantofi care sa nu ia apa...Nu e rece dar nici cald ca in tara. Sa aveti un pluover, ceva peste tricou...Protejati-va sa nu va udati si sa raciti. Este pacat de atata drum, de efort fizic si financiar si sa nu va puteti bucura. Sa aveti ceva pe cap pt ploaie, vant, sa fiti protejati...
Orele de intalnire sunt comunicate, ne vedem poimaine, vineri 30 mai pe aeroportul Otopeni la 20.30 zona Cafeneaua de la Plecari Internationale. Va rog sa va luati toate masurile necesare pt a ajunge la timp, nu pot sa astept in zona de check in pe nimeni, trebuie sa insotesc grupul spre imbarcare. Check in-ul de loc este facut, toate voucherele sunt la mine ramane doar sa predam bagajele. Trebuie sa intram in grup, voucher-ul este colectiv. De aceea rugam sa nu se intarzie.
Luati cu voi vreme buna, cat mai multa voie buna, nu exgerati cu bagajele, luati-va cat se poate imbracaminte si incaltaminte sport, nu altceva, pt ca nu aveti unde purta...