Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014

<< < (12/27) > >>

Annemarie:
Da,ai dreptate cu globalizarea, insa teama mi-e ca e inevitabila si va trebui sa ne luam ramas bun de la "lumea intacta" cu specificuri nationale.Ne-a ajuns din urma "al treilea val" al lui Alvin Toffler, revolutia informationala si nu mai este cale de intoarcere.In plus,nesabuiti cum suntem noi oamenii, ne-am batut joc de planeta asta si avem probleme care depasesc puterea de rezolvare a unei natiuni singure. Apoi daca ne gandim la fanatismele nationaliste si religioase, nu ne dorim oare lumea cantata de John Lennon in Imagine? Da, ar fi frumos daca globalizarea ar arata intr-adevar asa cum si-a imaginat-o. Insa zau nu stim si nu vom mai apuca sa stim.

Insa suntem o generatie privilegiata: am mai apucat ceva din vechea lume si am trait si zorii noii lumi si uite cum ne adaptam acestei revolutii, ne descurcam cu toate gadgeturile care apar ca ciupercile.Ma pufneste rasul cand ma gandesc cum am facut eu 5 ani de Poli cu rigla de calcul (primul calculator de buzunar, un Texas Instruments l-am avut doar ca inginer stagiar) cum am trait noi fara PC si telefon mobil si nici nu ne gandeam ca ne-ar trebui vreodata asa ceva, etc.,etc.Nu vreau sa fiu "off topic", in fond suntem la Irlanda-Scotia,asa ca ma opresc.

N-am fost niciodata in locurile pe care le vom vizita in acest circuit, asa ca astept cu nerabdare.  :)

admin:
Nu mai sunt locuri libere. Am inchis rezervarile la 8 persoane.

admin:
Anunt foarte important si urgent: daca mai este cineva in afara de Eduard Z care doreste sa participe la Irlanda - Scotia, poate lua decizia si achita avansul in maxim 2-3 zile, va rog sa ma contacteze imediat, pe mine sau pe Samiza, cel mai bine telefonic 074516501 sau 0745106526.

Desi am cumparat biletele de avion pt cei inscrisi pana acum, am facut si rezervarile la hotel, am discutat si pt microbuzele cu care o sa facem tururile Irlandei si Scotiei, as mai putea suplimenta ceva in ideea in care mai gasesc locuri pe cursele pe care am facut rezervarile, mai gasesc locuri la aceleasi hoteluri cu noi si daca firmele de transport imi pot oferi cam la acelasi tarif microbuze de 12 - 14 locuri  in loc de cele de 8 + 1 comandate. Este posibil pt ca inca este totul "proaspat"...

theo365:

--- Citat din: admin din Vineri, 21 Februarie 2014, 09:53 ---Anunt foarte important si urgent: daca mai este cineva in afara de Eduard Z care doreste sa participe la Irlanda - Scotia, poate lua decizia si achita avansul in maxim 2-3 zile, va rog sa ma contacteze imediat, pe mine sau pe Samiza, cel mai bine telefonic 074516501 -
  -0745106501- ;) :thumbup:
--- Terminare citat ---

admin:
Am inchis rezervarile cand am atins numarul de 8 participanti, adica maximum cat pot calatori intr-un minibus. Dupa inchidere insa s-au facut inca doua rezervari, pt care am confirmat locurile, ajungand in acest fel la un grup de 10. In aceasta situatie vom schimba microbuzul de 8 + 1 cu unul de 13 + 1 locuri, existand astfel posibilitatea suplimentarii numarului de persoane participante la 13.

Deci cei care doresc sa participe se mai pot inscrie, insa nu o sa le putem confirma rezervarea, pana nu verificam daca mai sunt locuri pe cursele pe care am cumparat bilete de avion, pt restul grupului. Deci inscrierea nu inseamna automat si rezervare. Nu doar cu biletele de avion exista problema disponibilitatii ci si pt cazare. Va trebui sa verificam si daca hotelurile la care am rezervat camere mai au camere disponibile...

Deci in acest moment, locurile de excursie nu mai depind de noi ca organizatori, ci de disponibilitatea de a gasi bilete de avion pe aceleasi 3 curse la care am cumparat bilete pt restul grupului si in acelasi timp de a mai gasi camere libere la hotelurile la care am facut rezervari pt ceilalti...E doar o chestiune de timp, in orice moment pot sa se termine sau biletele de avion de pe un sens, sau camerele la unul dintre cele 7-8 hoteluri la care am facut rezervari...

Daca mai aveti in intentie sa participati, parerea mea este ca e chiar ultimul clopotel...E bine totusi ca a aparut aceasta posibilitate... Daca cei doi, Eduard si Niculina, nu se decideau ferm in aceste 2-3 zile, grupul ramanea inchis....Asa a aparut o sansa... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă