Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014

<< < (8/27) > >>

Tatiana:
ce dor mi s-a facut de Irlanda!... cine n-a fost sa dea navala pentru ca e o tara frumoasa si speciala :) Felicitari Gigi pentru traseu!

Annemarie:
Hop si eu in Irlanda si Scotia! Am dat indelung tarcoale acestei excursii si...gata,m-am decis!

admin:
Annemarie  *|* *|* *|*

M-am trezit vesel, sunt superactiv azi, la fix pt ca am mare nevoie. Pt starea asta am cautat ceva care sa ma activeze si sa ma bucure si mai tare. E foarte potrivit pentru o astfel de dimineata! Si imi place mult. Sunt convins ca si voua: Lord of the Dance

www.youtube.com/watch?v=wJKudymgYJo

Annemarie:
Aveam eu cam de multisor microbul asta cu Irlanda si Scotia. Statea acolo cronicizat. Insa dupa inscrierea in circuit si vizionarea filmuletului tau simt ca s-a acutizat. Sunt deja in febra plecarii  :dance: :dance: :dance:

lucian:
Care este termenul limita ptr achitarea avansului?Am trecut prin aproape toata Europa insa aceste locuri nu am avut ocazia sa le vizitez si ce ocazie poate fi mai potrivita daca nu acum alaturi de niste oameni minunati.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă