Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014

<< < (25/27) > >>

admin:
Continuam calatoria. Tot pe tarmul de vest al Irlandei, la 20 de km de Donegal se afla o mica statiune. Se numeste Bundoran si mi-a placut tare-tare mult. M-am plimbat pe malul oceanului cand am ajuns, seara, apoi dimineata inainte de plecare din nou. Diferenta de flux si reflux este foarte mare acolo, ziua vezi o plaja larga, seara la inaintarea apei si dimineata la retragere, aceasta dispare cu totul...Hotelul nostru era chiar in fata oceanului, la doi pasi de tarm...

Hotelul in care am stat la Bundoran: Holyrood. Numele are o poveste foarte frumoasa, vine din Edinburgh si ne-a fost istorisita de Patricia, ghida noastra de acolo.

IuliaT:
ce fain e ca incet incet privind prin poze redescopar excursia...cu nasul lipit am fost la geamul hotelului (ca sa fumez) sa traiesc flux- reflux :uglystupid2:

am descoperit in pozele lui Gigi....niste detalii superbe interioare hotelului din Dublin

si clar mai urmeaza redescoperiri

PS fuse BraveHart la TV ...mi-a placut mai mult acum filmul   :strong:

admin:
Gata, am plecat de pe plajele din Bundoran, calatorim spre Donegal.

Un castel in miniatura. Donegal Castle

Pe tot drumul excursiei am fost insotiti de imense tufe inflorite de Rhododendron

In vitrina unui tatoo shop care vindea de asemenea tot felul de obiecte stranii, o tanti tatuata in forma de rochie dantelata...

Cladirea din piatra de pe colt este un guesthouse care are la parter si un mic local. Locatia a luat 4 ani consecutiv premiul de cea mai buna pensiune...

admin:
Cu Kelly Travel inainte si cu Pat la volan...spre Parcul National Gleanveach. N-ati vrea sa auziti cum se pronunta...Doar ei pot...Oricum nu incercati cu citirea fonetica engleza, e un soi amestecat de irish si engleza...

Pe drum am oprit la un pub, vechi de peste ...400 de ani!

admin:
Dupa 15 minute de ratacire... ::) am gasit si Parcul Gleanveach. Nu este prins in circuitele turistice principale, putine agentii stiu de el si nu multi sunt aceia care ajung acolo. Pat a reusit sa gaseasca intrarea, asa ca am ajuns in...paradis. Pt ca acesta termenul care defineste cel mai bine ce am trait acolo...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă