Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Irlanda - Scotia circuit 30 mai - 10 iunie 2014
admin:
Trei mii si cateva de poze, 20 de filmulete, o gramada de amintiri...Pat, Patricia C, Patricia A., Marti, si minunatii Tim si Rita...Irlandezele din Belfast...Insula Skye - un paradis al naturii, Edinburgh - un colier de bijuterii arhitectonice, Dublin - orasul pub-urilor, a berii Guinness si a petrecerilor nocturne, Inverness - mandra capitala a Highlands, oraselele pline de romantism de pe tarmul de vest - Galway si Bundoran, castele pline de mister, Eilean Donan, Urquart, Stirling...Lacuri de o frumusete ireala, munti verzi pana sub creasta...As putea scrie despre ce am vazut si trait acolo un an de zile...si cred ca tot n-as putea termina...Am fost la un pas de locul in care s-a construit Titanicul, de locul in care a trait William Wallace si s-au filmat Breavehart, Harry Potter, Highlander...Am pasit pe aceleasi locuri ca si inventatorii motorului, a bicicletei, a becului, a golfului, a cashmirului, a tweed-ului...Locuri pline de istorie, peisaje fantastice, oameni calzi si primitori...
Din pacate nu o sa pot scrie prea multe despre aceasta excursie, maine plec din nou....dar promit sa revin si sa postez o parte din fotografiile facute...si sa povestesc despre lucrurile interesante ce le-am aflat de la ghizi, de la oamenii pe care i-am cunoscut si intalnit...
admin:
Am transmis fotografiile, urmeaza ca spre seara daca mai prind un pic de timp liber sa va transmit si filmuletele. Atentie, aveti nevoie de net bun, pt ca sunt fisiere de 2 GB...
cristinacmx:
... foarte frumoasa excurie!!! Nici nu stiu cu ce sa incep. Cu verdele Irlandei, cu peisajele extraordinare din nordul Scotiei sau cu castele pline de farmec si mister presarate peste tot pe unde au trait popoarele din Irlanda si Regatul Unit. Am vazut locuri frumoase, am intalnit oameni minunati si am trait momente speciale. Multumesc tuturor celor din grup si in special lui Gigi pentru foarte buna organizare (cazare, transport si tururile cu ghid prin orase; de remarcat de departe Marti :2funny:). Va imbratisez cu drag, Cristina.
IuliaT:
Buna ...eu deja va scriu din trafic ..si imi adauc aminte de Tim..fain fuse si se duse abia astept sa vad poze. Pup merci pt vacamta G
admin:
O sa mai primiti, in afara de link-ul de poze, inca doua Email-uri continand link-urile cu filmulete. Nu sunt grozave, dar va regasiti in unele din ele si contin...amintirile noastre. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă