Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madeira - sejur si excursii pe insula - 17 - 24 iulie 2014

<< < (9/10) > >>

admin:
Pana deseara va transmit tabelul de participanti si fotografiile facute de mine...Si imbratisarile mele unui grup super!!!  :)

admin:
Am intarziat un pic... :-[ transmiterea, dar acum sper ca a ajuns la toata lumea. Daca nu, va rog sa-mi scrieti. Vine de pe o adresa de sibiel.eu si are un link de download wetransfer.

dadus:
Gigi, multumesc pentru poze.
Trebuie sa recunosc ca pozele mele le-am descarcat doar in calculator si nu m-am uitat peste ele inca, aveam senzatia ca daca ma uit peste ele chiar s-a sfarsit excursia, voiam sa mai prelungesc un pic starea de bine pe care am avut-o in aceasta excursie.
Ma uit peste ele acum si nu imi vine sa cred ce locuri minunate am vazut.
Pot sa spun ca din toate locurile pe care le-am vazut pana acum - si nu sunt putine- Madeira este pe primul loc.

almi_gabi:
si pe locul 2 !!??  oO

admin:
Am primit filmul-montaj de la Iulian! Exceptional. Am avut foarte putin timp intre sosirea din Germania si plecarea spre Cheile Nrei ( e vorba de ore,,,) dar am fost curios si nerabdator sa vad ce a iesit. Mai mult decat minutios, foarte atent lucrat. O bucurie sa revad locurile acelea minunate si grupul.  :)
Inca o data multumesc Iulian!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă