Autor Subiect: La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014  (Citit de 36620 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ovidiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
« Răspuns #45 : Luni, 07 Aprilie 2014, 16:51 »
Buna Gigi. Necunoscandune ( inca ) personal, nu mi-am permis sa vorbesc la pers I sing. Noi din Brasov venim doi, in principiu ar fi ok sa ajungem al ora 18. Dar in cazul in care trenul intarzie se poate lua un taxi pana la Gura Raului? Ar mai fi o varianta sa vin cu masina personala pana la Sibiu, dar nu stiu unde poate fi parcata in siguranta pe perioada sejurului. Stii undeva un loc unde ar putea fi lasata in siguranta?
Mltumesc mult.

Offline maya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #46 : Luni, 07 Aprilie 2014, 17:06 »
Buna Gigi
Din Iasi sunt 2 curse, una la 7.00 care ajunge la 15.30-16.00 si una la 10.30 care ajunge la 19.00-19.30 (din cate mi-au spus la autogara).  Cu Samiza vorbisem sa plecam cu cea de 10.30, dar nu ajunge la 18.00. Cum sa procedam (eu si Niculina)? Rezervam la 7.00 sau la 10.30? Eu socotisem luand in calcul microbuzul din Bucuresti care pleaca la 16.00 de acolo si ne-am incadra sa venim cu a doua cursa. Dar asteptam recomandarea ta. Scuze ca te mai deranjam si noi cu organizarea asta.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #47 : Luni, 07 Aprilie 2014, 19:06 »
Va trebui poate sa o schimb, cu o fotografie pe cand aveam vreo 30 de ani... :) :) :)
adică de acum 5 cinci ani?  :angel: :magic: :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #48 : Luni, 07 Aprilie 2014, 20:09 »
Da, da...multumesc Alis... ;D ;D ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Luni, 07 Aprilie 2014, 20:15 »
Maya luati cel de 10.30, uite este posibil ca si Ovidiu sa intarzie un pic si atunci vin la 19.00 la gara - autogara, sunt una langa cealalta. Asa va pot lua impreuna pe toti patru. Asta daca Ovidiu alege aceasta varianta.

Pt orice exista o solutie buna Ovidiu. Daca alegi sa vii cu trenul, va pot lua pe toti patru asa cum ii explicam Mayei, daca alegi sa vii cu masina personala o poti lasa sau direct la Gura Raului, acolo e in siguranta la pensiune, sau la mine acasa in curte.

Offline Ovidiu

• Newbie
  • *
« Răspuns #50 : Luni, 07 Aprilie 2014, 21:51 »
Salut Gigi. Vom veni cu masina personala pentru ca noi mai avem si vineri activitate la scoala. In jur de ora 18:30 vom ajunge in Sibiu astfel incat sa ne sincronizam si cu Maya sa mergem toti la Gur Raului. Am inteles de la doamna Samiza ca la intoarcere nu mai ajungem la Gura Raului, asa ca noi am prefera daca nu incurcam, sa lasam masina la tine sa fie mai usor la intoarcere. Multumesc mult de solutie, dau o sticla de vin :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Luni, 07 Aprilie 2014, 21:59 »
O palinca...ca doar mergem in Ungaria!  ;D

Va astept atunci si plecam impreuna de la mine, apoi le luam pe Niculina si Maya si...spre Gura Raului!

Offline hiperion

• Newbie
  • *
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #52 : Luni, 07 Aprilie 2014, 22:00 »
Radu sunt! Daca ajung si eu in Sibiu inainte de ora 18, voi avea si eu un loc in microbuz? Mi-am notat nr de telefon! :)
hiperion

Offline Ovidiu

• Newbie
  • *
« Răspuns #53 : Luni, 07 Aprilie 2014, 22:01 »
Da Gigi dam cu palinca :) te sunam cand suntem aproape de Sibiu sa ne ghidezi. Multumesc mult.

Offline Niculina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #54 : Luni, 07 Aprilie 2014, 22:04 »
Salutare, Gigi.Plec cu Maya vineri la 10.30 din Iasi.Poate postezi in timp util(eu plec joi din Botosani) ceva informatii despre ce bagaje sa luam, ce bani(card sau euro sau forinti).Astept  cu drag sa ne revedem si sa petrecem zile frumoase cu tot grupul(ca si in Adriatica).Am inteles ca merge si Samiza, deci avem un ghid bun si la shopping.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #55 : Marți, 08 Aprilie 2014, 07:56 »
Da, despre bagaje si banii necesari.  :)

In primul rand nu uitati de:
- buletin valabil (verificati data de expirare)
apoi de:
- un rucsac sau o geanta gen sport de dimensiuni in care sa va incapa:
- costumul de baie
- halat de baie
- slapi
- un prosop pe care sa-l aveti la SPA

Pana la SPA facem 5 minute, acolo conditiile in care ne schimbam sunt excelente, avem fiecare cate un dulap care se deschide cu o bratara pe care ne-o ataseaza la intrare la mana. Apoi tot acolo sunt cabinele - garderoba, dusuri, feonuri.

- o imbracaminte si incaltaminte mai sport pana la SPA
- in rest casual, nu va aduceti nimic de seara, nu o sa fie cazul. La Csarda si in Debrecen nu avem nevoie...

Ca bagaje va recomand un troler, nu de mari dimensiuni pt ca nu aveti ce duce prea mult in el si asa cum va spuneam un rucsac sau o geanta sport, genul de umar, in care sa va intre necesarul pt SPA. Rucsacul si geanta sunt bune si la Debrecen (o sa mergem de doua ori si duminica si marti) si la Hortobagy. Daca va cumparati ceva aveti in ce tine, apoi e buna o sticla de apa, un fruct.

De cumparat apa, bere, fructe etc, avem de unde, e un magazin mare chiar in apropierea noastra. Sunt toate foarte ieftine, preturile sunt mai mici decat la noi. Apa e bine sa aveti la SPA, acolo mergem si stam multe ore. In incinta este un restaurant si o cafenea, unde se poate manca, gusta o prajitura, bea bere, cafea, apa, sucuri etc. Dar evident ca apa si berea sunt mult mai ieftine la magazin.

Despre bani:
- moneda lor este forintul, cursul este de cca 1 EUR = 300 forinti. Sunt doua case de schimb la 300 de metri de hotelul nostru asa ca nu trebuie schimbat decat cate putin. Nu e bine nicaieri sa aveti bani multi la voi...Turistii sunt cei mai vulnerabili pt hotii de buzunare si deja avem cateva experiente neplacute aici...
- 3 intrari la SPA sunt gratuite, mai e nevoie de inca una sau doua, deci cca 25 EUR maxim
- la Hortobagy o sa ne coste Safari si spectacolul de dresura de cai, in total vreo 25 - 30 EUR
- de mancat nu cred ca o sa mai fie cazul si micul dejun e consistent si de cina ce sa mai zic...dar hai sa punem apa, berea si ceva de "rontait" in jur de 30 EUR
- la Debrecen o sa mergem duminica la amiaza pt Festivalul Mangalica unde sigur o sa luam cate ceva de gust...15 EUR
- tot la Drebrecen, dar shopping si vizita - aici depinde de fiecare.Este acolo un magazin "descoperit" de Samiza in care poti sta o jumatate de zi, are foarte multe articole din clasa medie dar la preuri excelente. Blugi, haine, tricouri, incaltaminte, pielarie, multe - multe articole.

Deci un buget minim e 100 EUR, maxim ... ::)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Marți, 08 Aprilie 2014, 18:30 »
Mi-a atras atentia Samiza: primim halate de la hotel deci nu trebuie sa aveti acest articol in bagaj... :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Miercuri, 09 Aprilie 2014, 13:15 »
Reiau informatia despre plecarea microbuzului Bucuresti - Sibiu.
Vineri 11.04 Ora 16.00
Statia de benzina AGIP Pacii.
Mercedes Sprinter alb AG 71 DTA
Sofer: Adi 0740 040 627
Cost transport Bucuresti - Sibiu si retur 120 RON/pers, ii strangem vineri dimineata pe drum si ii dam soferului.

La Gura Raului se ajunge in jur de ora 21.00. Cazare la Pensiunea Sanziana. Puteti lua cina acolo, daca se anunta de pe drum proprietarei acest lucru, puteti si c-da sandviciuri de drum, dar la fel d-na Simona trebuie sa stie sa se aprovizioneze. Daca va decideti sa serviti masa: 0740 275. 386

Plecarea din Gura Raului spre Hajdu  sambata dimineata 12.04 ora 7.00.
De la Sibiu si pana la Hajduszoboszlo avem de parcurs 400 km, in cca 6 ore suntem la hotel. Check in-ul la hotel, ora 13.00 - 14.00, ora Ungariei.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #58 : Joi, 10 Aprilie 2014, 08:00 »
Gata bagajele? Grabiti-va mai e un pic ... *|* *|* *|*

Pana una alta sa vedem cum va fi vremea in minivacanta noastra...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #59 : Joi, 10 Aprilie 2014, 08:10 »
Duminica o sa ajungem la Debrecen, la Festivalul Mangalica. Nerecomandat celor care postesc... :)  ::) Pt ca nu stiu daca o sa reziste tentatiilor...
Cateva imagini de acolo: