Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014

<< < (8/19) > >>

maya:
Ajunge la targu la 4 jumate dimi, deci nu e o problema. Dar cu ziua mai devreme nu cred ca pot.
M-am ... invoit  ;) de la fiica-mea (anul asta are bac) pentru excursia asta si nu vreau sa intind coarda.

Dar din iulie.... uiuiuuuu ce mai distractie!!!!!!!!!!

Dar vino tu in Iasi de joi si daca vrei mergem cu masina, ca intr-o excursie pana la Sibiu si apoi Inapoi. Ca de una singura nu e rentabil cu benzina, dar in doua merge.

Niculina:
Maya, e convenabila pt mine propunerea ta dar numai pt la mers spre Sibiu, ca la intoarcere eu am direct, n-am pt ce sa ma complic cu mersul prin Iasi sau coboratul in Tg Frumos.Iar tu te-ai gandit ca la intoarcere sa conduci noaptea?Ca din Sibiu cu masina ai putea pleca la 17-18.Cred ca eu raman tot la planul meu initial.

maya:
Niculina, deci pleci de pe 10? Eu nu pot, deci voi veni pe 11, cu cel de 10.30. Dar de intors as veni cu autocarul cu care vii tu.

O zi minunata la toata lumea!

Niculina:
Maya atunci ramane sa ne intalnim in Sibiu pt a ne lipi de grupul care vine din Bucuresti. Nr meu de tel 0741144099.

maya:
Multumesc Niculina. Te deranjeaza daca te voi suna mai devreme de data de 10?

Cum e vremea la tine, ca la Iasi e frig rau. Iar maine trebuie sa ajung prin Suceava.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă