Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
La relaxare, SPA si baie in Ungaria. Hajduszoboszlo 12 - 17 aprilie 2014
wonderland:
dupa reactiile participantilor, nicio excursie nu e de ratat, Mihaela :giggle: :thumbup:
admin:
Ne apropiem de inchiderea rezervarilor, au mai ramas doar de confirmat inscrierile din ultimele zile. O sa anuntam cand locurile sunt ocupate in totalitate.
Acum detalii legate de plecare:
Microbuzul va pleca din Bucuresti in data de 11.04.2014 (vineri) din aceiasi statie ca de obicei, AGIP Pacii. In acest moment nu pot sa va comunic numarul microbuzului si numarul de telefon al soferului. Cu 2-3 saptamani inainte de plecare va aparea aici si aceasta informatie. Pana la Gura Raului veti face cca 4 ore si jumatate - 5 ore, ajungeti la Pensiunea Sanziana (aceiasi in care am avut Pasi in zapada) la orele 21.00. Cazarea este gratuita, intra in tariful excursiei, la fel si cafeaua de dimineata, oferita de gazda. Acolo puteti opta sa serviti cina a la carte (are o bucatarie foarte buna), la fel puteti comanda sandviciuri de drum, sau o gustare de dimineata (daca nu este prea devreme...). Important este ca la ora 7.00 sa fiti cu bagajele in microbuz, gata de plecare, pentru a ajunge la timp la Hajdu...
Veti pleca odihniti la drumul spre Ungaria... :) si puteti in acest fel folosi si prima dupaamiaza, cea din 12.04.
Serena:
Bună seara. Şi eu sunt înscrisă pentru acestă acţiune. Mi-ar fi plăcut să am o confirmare după expedierea avansului. M-ar interesa la ce oră va fi plecarea microbuzului din Bucureşti, ca să ştiu cum plec din Constanţa. Mulţumesc.
Serena:
Scuze. Acum am deschis mail-ul şi am găsit confirmarea şi asigurarea. :)
admin:
La 16.00 este plecarea microbuzului din Bucuresti, completasem acest amanunt pe prima pagina si pe site, aici insa am omis sa mai dau si aici acest detaliu... :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă