Deci, fara probleme, am sa merg si joi si vineri, cu oricat de putini amatori de drumetie sunt...V-am spus ca pt mine este cea mai mare placere....
Intai despre vreme: Aici este primavara de mai bine de 2-3 saptamani...Ieri am fost la munte intr-un tricou subtire si o bluza...Azi e ceva mai rece, am vazut pe bordul masinii 7 grade. E si innorat.
In week-end:
- joi 11 grade, sanse mici de ploaie
- vineri 10 grade, dimineata burnita si posibil ploaie
- sambata - vreme frumoasa, 12 grade, soare, partial acoperit
- duminica - vreme buna 13 grade, soare
- luni se anunta o zi excelenta 15 grade, cu soare stralucitor
Acum sa-i raspund lui wonderland, in ordine, inginereste. Sunt convins ca intrebarile ei intereseaza pe multi...
1 prima seară e cu tinuta relaxată. Ceva comod, de party, nu tinute sofisticate, sau alte minuni. Suntem la munte...
2. a doua zi dimineata pregatiti de un pic de miscare si inauntru si afara....Mai sport. V-am pregatit ceva si in restaurant si apoi plimbare in zona...Seara, cu măsti si/sau costume
3 drumetia joi/luni e cu bocanci si ceva din echipamentul de munte obisnuit: un rucsacel unde o sa aveti o sticla cu apa si un sandvici si neaparat o pelerina. Caciulita, sus e curent si cum veti fi transpirati e bine sa nu coborati cu vreo sinuzita...Un tricou, o bluza si ceva peste, dar nu gros si usor de dat jos si sa va intre in rucsac. Deci nu ceva tip canadiana, mai dregraba un polar cu gluga, ceva de genul acesta.