Iti multumesc pt salutari Karina, i-am transmis si Samizei.

Am retinut intrebarea ta referitoare la transport, ora de plecare din Bucuresti si din Sibiel spre Bucuresti. Iti pot raspunde doar orientativ, pt ca doar dupa ce discut si cu transportatorul este ferm, plecarea din Bucuresti se va face undeva in jurul orei 9.00, pt a se ajunge in timp la Sibiel, pt cazare (exista cazari si la Andrei si la Gentiana - deci va dura un pic...) si programul primei seri. Intoarcerea, respectiv plecarea din Sibiel, cred ca nu se va putea face mai devreme de ora 11.00 -12.00, stiu din experienta celorlalti ani. Daca vrea este frumoasa au mai fost la plimbare pe rau in sus si s-au oprit o ora si in centrul vechi al Sibiului. Vad ca tu depinzi de un tren de legatura la 16.00. Foarte - foarte putin probabil sa ajungi la el, ar insemna ca ora de plecare sa fie undeva in jur de 10.30 si nu cred sa se adune toti pt plecare atat de devreme...De obicei petrecerea tine pana spre dimineata si va fi greu si cu trezitul....Trebuie fixata intradevar o ora de plecare, pt a se stii acest lucru, dar ca sa poata fi si respectata trebuie pusa la o ora in care sa se poata incadra cu totii....Alta varianta de conexiune sau de plecare nu ai?