Sunt destul de multe probleme care apar datorita decalajului si orelor de drumetie, e adevarat...Dar toate au rezolvabilitate....
In primul rand, nu vreau ca lumea sa-si faca probleme, microbuzul de Bucuresti evident si cu siguranta ca va pleca, pt ca asa si-au organizat multi dintre voi transportul. Inca nu este plin, pentru ca nu toata lumea citeste forumul, dar sunt convins ca pana la urma se va umple, chiar si in conditiile in care doua - trei persoane acum inscrise vor opta pentru drumetie.
Acum despre drumetie: cel mai bine zic eu este sa se faca joi: cei din Bucuresti, daca luati autocarul Transmixt din Militari, la 6.30 ajungeti la ora 12.10 in Sibiu. Va astept cu microbuzul meu, va iau din autogara si "tzusti!" la Sibiel. La 1.00 am fi acolo echipati si gata de drum. E tarziu pentru traseul lung, cu coborare pe la Schit, ne-ar prinde noaptea pe drum si nu ar fi problema atat de mare de traseu cat ar fi de animale....Ziua e ok, dar noaptea cand e liniste coboara la apa la adapat. Si nu stii peste ce dai...

Vom face: Pensiunea Sibiel - Vf Cetatii si Cetatea - Poiana Godia si apoi coboram pe Valea Cetatii, e mai dinamic si nu mergem pe acelasi traseul ca cel de urcare...Eu il fac in cca 2 ore si jumatate, fara opriri, Acum cu poze, cu vizitarea ruinelor, sa zicem ca ajungem la 4 ore, deci am ajunge jos pe lumina, chiar si cu o lungire de inca o ora...
Pt cei care vin din alte zone, cum sunt Alice si Tania, daca nu aveti un mijloc de transport care ajunge in Sibiu pana maxim la 12.00 atunci clar ca trebuie sa veniti cu o seara inainte, sau sa optati pt tura a doua, adica pt drumetia de luni. Va spuneam ca am sa o fac si joi si luni. Luni putem sa o facem pe cea lunga, in conditiile in care nu depindeti de plecare....pana la 17.00, cand apreciez ca veti putea ajunge cel mai devreme la Sibiu....
Cei din Bucuresti raman sa foloseasca pe un sens microbuzul organizat, urmand sa contribuie cu 1/2 din cat revine per persoana.
Ce ziceti?