Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97704 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #90 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 16:57 »
Laur, nu știu ce să spun, io-s invățată să încurajez pe altii să gândească, fiecare pentru pentru sine. iar de la o vreme nici nu mă ambalez;)

Bine, Gigi, astept sa vad ce mai spun ceilalti. eu inclin spre luni, cum spuneam si dincolo, dar daca se vrea joi - joi și bal până la capăt să fie. :strong:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #91 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 17:08 »
haha, doar trageam de gluma sa vad cat e de elastica.
normal ca nu te ambalezi ... de la aspenter, ti-am zis  :magic:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #92 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 17:26 »
pai ia si tu un aspenter, atunci ;D altfel, stii cum e cu jocurile cu elasticul, sfarsesti prin a te ciupi/plesni mai tare pe tine. ;)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #93 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 17:38 »
Pot merge si joi si luni, chiar daca sunt doar cate 2-3/fiecare zi. Mai fac miscare si asa cum va spuneam, imi face placere. Acum stau si cuget la traseul de maine...  :-\

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #94 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 20:37 »
pai ia si tu un aspenter, atunci ;D altfel, stii cum e cu jocurile cu elasticul, sfarsesti prin a te ciupi/plesni mai tare pe tine. ;)
:oops:
OUCHH!..That Hurt. .... Yeahh, LETS DO IT AGAIN!

glumesc dar gata cu gluma  :surrender:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #95 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 22:25 »
ti-ai scapat elasticul peste mana sau ce doare?
Acum imi pica o fisa: poti sa faci o prastie sau un ochi de pirat din elastic:giggle:

in seara asta credeam ca rezolv problema cu costumul de Carnaval. Nu mi-a iesit cum as fi vrut. Dar mai am timp, nu? daca nu vad ca la Sibiu au costume frumoase si la preturi f. bune.
Acum sunt mai preocupata sa vad cum evolueaza lista pentru plimbare.

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #96 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 23:12 »
Am descris pe 2 topicuri traseul de la Pensiunea Sibiel pana la Cetatea Salgo. Si vad ca ar fi doritori sa-l faca, profitand de ocazia Carnavalului. Eu ma ofer cu toata placerea sa va insotesc si sa va ghidez.  :) Deci hai sa vedem cati doritori de o astfel de drumetie ar fi - pt joi sau luni (asta inseamna venire mai repede cu o zi sau plecare cu o zi dupa). Deschidem o lista si vedem...

Treceti-va in lista cu numele mic si initiala celui de familie si pt ce zi optati (joi sau luni). Eu pot merge si joi si luni, nu am nici un fel de problema...

1. Alice (from wonderland, of course)
2. Dorina S - joi 
3. Tania P - luni

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #97 : Duminică, 16 Februarie 2014, 06:44 »
Dupa ce te-ai antrenat in iarna asta temeinic inspre Semenic ...cred ca o sa alergi pe poteci, Tania!  :) Ti-am vazut pozele pe FB cred ca n-ai ratat nimic pe acolo in zona...Fain - foarte fain ca lumea iese si se bucura de ceea ce natura de ofera ...pe gratis!

Offline florin69

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #98 : Luni, 17 Februarie 2014, 19:16 »
Salut Gigi! Referitor la plimbarea la cetetea Salgo, as veni si eu de joi, dar nu incurcam socotelile? Cu transportul , care si asa ,vad ca nu se prea completeaza lista, plus o noapte in plus de cazare? Si joi, cat de devreme sa ajung eu din Bucuresti, pe cont propriu, ca sa avem timp sa ne adunam toti care ne abonam la aceasta zi?? Este un autocar din Brasov spre Sibiu abia pe la 12. E atragatoare ideea, dar ma impiedica logistica... Doar daca mai apare cineva din Bucuresti cu masina si e interesat(a) tot de ziua de joi. Dar si in felul asta, inseamna ca m-as retrage din lista de la microbuz. :-\

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #99 : Luni, 17 Februarie 2014, 19:30 »
Buna seara!
eu am gasit o alta solutie.daca nu se va completa lista pentru un microbuz,din Bucuresti Nord pleaca un tren spre Sibiu si ajunge la 15.38,in Sibiu,
dorina

Offline DorinaSimion

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #100 : Luni, 17 Februarie 2014, 19:32 »
pleaca la ora 10.00*,am uitat sa adaug acest "amanunt"
dorina

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #101 : Luni, 17 Februarie 2014, 19:40 »
pai, cica de nu de joi, de miercuri, ca plecarea la Salgo e la 9 dimineata. Deci doua nopti cazare, după cum mi-a confirmat Gigi
Asa, ca se pare că luni ai fi ziua buna, fără să se încurce microbuzul,  de plimbare adica sa se ramana duminica noapte - luni la Salgo 9.00-14.30. Nu, Gigi?
Acum inclin sa cred că toti vom simti ca nu mai vrem sa plecam si ca ne-am dori sa prelungim atmosfera de vacanta si carnaval. Si, daca e posibil, de ce nu?

Am sa reiau eu lista, ca sa ma trec conform cerintelor:

1. Alice G - luni (sau joi)
2. Dorina S - joi 
3. Tania P - luni

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #102 : Luni, 17 Februarie 2014, 20:34 »
Sunt destul de multe probleme care apar datorita decalajului si orelor de drumetie, e adevarat...Dar toate au rezolvabilitate....

In primul rand, nu vreau ca lumea sa-si faca probleme, microbuzul de Bucuresti evident si cu siguranta ca va pleca, pt ca asa si-au organizat multi dintre voi transportul. Inca nu este plin, pentru ca nu toata lumea citeste forumul, dar sunt convins ca pana la urma se va umple, chiar si in conditiile in care doua - trei persoane acum inscrise vor opta pentru drumetie.

Acum despre drumetie: cel mai bine zic eu este sa se faca joi: cei din Bucuresti, daca luati autocarul Transmixt din Militari, la 6.30 ajungeti la ora 12.10 in Sibiu. Va astept cu microbuzul meu, va iau din autogara si "tzusti!" la Sibiel. La 1.00 am fi acolo echipati si gata de drum. E tarziu pentru traseul  lung, cu coborare pe la Schit, ne-ar prinde noaptea pe drum si nu ar fi problema atat de mare de traseu cat ar fi de animale....Ziua e ok, dar noaptea cand e liniste coboara la apa la adapat. Si nu stii peste ce dai... ??? Vom face: Pensiunea Sibiel - Vf Cetatii si Cetatea - Poiana Godia si apoi coboram pe Valea Cetatii, e mai dinamic si nu mergem pe acelasi traseul ca cel de urcare...Eu il fac in cca 2 ore si jumatate, fara opriri, Acum cu poze, cu vizitarea ruinelor, sa zicem ca ajungem la 4 ore, deci am ajunge jos pe lumina, chiar si cu o lungire de inca o ora...

Pt cei care vin din alte zone, cum sunt Alice si Tania, daca nu aveti un mijloc de transport care ajunge in Sibiu pana maxim la 12.00 atunci clar ca trebuie sa veniti cu o seara inainte, sau sa optati pt tura a doua, adica pt drumetia de luni. Va spuneam ca am sa o fac si joi si luni. Luni putem sa o facem pe cea lunga, in conditiile in care nu depindeti de plecare....pana la 17.00, cand apreciez ca veti putea ajunge cel mai devreme la Sibiu....

Cei din Bucuresti raman sa foloseasca pe un sens microbuzul organizat, urmand sa contribuie cu 1/2 din cat revine per persoana.

Ce ziceti?

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #103 : Luni, 17 Februarie 2014, 20:48 »
Acuma eu ce sa zic? Că o prefer pe cea lungă, de luni, dar parcă îmi place si cea de joi că e mai dinamică?  ;D

Ramân în așteptare să văd cum se aleg apele. :whistle:

Offline Karina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #104 : Luni, 17 Februarie 2014, 21:50 »
Buna seara, Gigi!

As dori sa stiu care este ora estimativa de plecare a microbuzului din Bucuresti (vineri, 7 martie) si, de asemenea, ora de sosire a microbuzului in Bucuresti (la intoarcere, pe 9 martie). Sunt interesata de aceste detalii pentru a-mi organiza , la randul meu, transportul Barlad-Bucuresti. Duminica am tren la 16h din Bucuresti spre Barlad si as vrea sa stiu daca voi reusi sa ajung in timp util. Multumesc!
 Abia astept sa ne reintalnim! Salutari Samizei! :)