Autor Subiect: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014  (Citit de 97701 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
« Răspuns #60 : Vineri, 31 Ianuarie 2014, 12:56 »
Nu, aici pe forum este doar partea de comuicare. Samiza mi-a spus ca ti-a transmis Email-ul de rezervare imediat dupa convorbirea telefonica. Verifica in junk, daca nu gasesti suna, ai datele agentiei pe site.

Offline lucian

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #61 : Luni, 03 Februarie 2014, 23:22 »
imi cer scuze dar a intervenit o modificare si nu cred ca mai pot ajunge pana in bucuresti...asa ca din pacate ma tai din lista ptr microbuz...ar fi fost mai frumoasa atmosfera de grup din microbuz dar ne vom (re)intalni la Sibiel si asta e tot ce conteaza :)

1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z
5. Mihaela D
6. Dana N
7. Dorina S
8. Aurelia T
9. Iulia I
10. Corina M
11. Florin I
12. Fana
13. Mariana V

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
« Răspuns #62 : Luni, 10 Februarie 2014, 21:13 »
Constat ca ar trebui sa intru mai des pe forum ! Gigi carnavalul acesta are o tema? Intreb si eu, dupa ce am reusit sa achizitionez costumul. ;D
Cam tarziu, dar....mai bine mai tarziu decat........niciodata.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #63 : Marți, 11 Februarie 2014, 05:59 »
Onix, tema este...costumat de carnaval ;).  Asa ca, orice costum ai ales e potrivit cu tema :thumbup: Ne spui si noua ce ai ales sau e surpriza?
Cred ca daca ar fi avut o tema anume, Gigi ar fi precizat inca din descriere.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #64 : Marți, 11 Februarie 2014, 06:04 »
Nu, nu este nici o tema onix, asta ar fi creat o restrangere a posibilitatilor de alegere a costumelor. N-am vrut sa limitez fantezia voastra.... :)

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
« Răspuns #65 : Marți, 11 Februarie 2014, 20:12 »
M-am mai linistit, multumesc de raspuns Gigi.
Sper sa iasa ceea ce mi-am propus draga mea, in rest....este surpriza.... :giggle:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #66 : Marți, 11 Februarie 2014, 20:54 »
Incep sa imi fac griji de costum. Vad ca lumea ia lucrurile foarte in serios.    :faint: E timpul sa incep sa ma preocup si eu de acest aspect :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline ana-maria

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Bine am venit in grupul nostru!
« Răspuns #67 : Miercuri, 12 Februarie 2014, 23:20 »
Eu vin din Brașov și mă ofer copilot și coparticipant la împărțirea cheltuielilor de drum .   *|*

Offline SoriCami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #68 : Vineri, 14 Februarie 2014, 20:50 »
Buna ziua,

Sunt Sorina, sunt din Cernavoda si sunt new entry in Singles Camp. Am ales Carnavalul de la Sibiel ca prima destinatie. Am inteles ca voi fi cazata la pensiunea Andrei. Am optat ca de data asta sa vin la Sibiel cu masina proprie. Ulterior am sa optez si pentru microbuz din Bucuresti, functie de destinatie. Pentru a fi sigura ca ajung "punct ochit punct lovit" la Sibiel, as avea nevoie de adresa completa de destinatie, pentru GPS. Pana la Sibiu nu am absolut nicio problema sa ajung, stiu drumul, dar mai am nevoie de indicatii "loco". Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #69 : Vineri, 14 Februarie 2014, 21:19 »
Pensiunea Sibiel www.sibiel.eu. Acolo este harta si indicatiile de localizare, inclusiv coordonate GPS.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #70 : Vineri, 14 Februarie 2014, 21:24 »
Daca tot veni vorba de cum se ajunge la Sibiel, pentru cine vine cu autobuzul, ce variante sunt, Gigi? Sunt microbuze locale Sibiu-Sibiel? Daca da, de unde?  :bow:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #71 : Vineri, 14 Februarie 2014, 22:23 »
Nu sunt, dar ii preiau eu din gara sau autogara Sibiu.

Offline mar61r0@gmail.com

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #72 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 09:28 »
Buna ziua,

Sunt Sorina, sunt din Cernavoda si sunt new entry in Singles Camp. Am ales Carnavalul de la Sibiel ca prima destinatie. Am inteles ca voi fi cazata la pensiunea Andrei. Am optat ca de data asta sa vin la Sibiel cu masina proprie. Ulterior am sa optez si pentru microbuz din Bucuresti, functie de destinatie. Pentru a fi sigura ca ajung "punct ochit punct lovit" la Sibiel, as avea nevoie de adresa completa de destinatie, pentru GPS. Pana la Sibiu nu am absolut nicio problema sa ajung, stiu drumul, dar mai am nevoie de indicatii "loco". Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!
Bine ai venit Sorina si abia astept sa ne intalnim la Carnaval. Eu sunt Maria, sunt la a doua participare si sincer mi-ar placea sa nu ratez niciuna..... insa deocamdata... step by step. O zi frumoasa. :kissing:
Stop dancing the dance! Start feeling the dance!

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #73 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 11:08 »
Ma tot gandesc sa vin si eu cu voi ... dar ma cam inhiba lipsa de idei pentru costumul necesar ...  ::)
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #74 : Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 11:10 »
Sunt centre de inchiriere de costume in Sibiu. Mai multi doresc sa apeleze la inchiriere, asa ca ... *|* :dance: Hai!