Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014
wonderland:
ti-ai scapat elasticul peste mana sau ce doare?
Acum imi pica o fisa: poti sa faci o prastie sau un ochi de pirat din elastic:giggle:
in seara asta credeam ca rezolv problema cu costumul de Carnaval. Nu mi-a iesit cum as fi vrut. Dar mai am timp, nu? daca nu vad ca la Sibiu au costume frumoase si la preturi f. bune.
Acum sunt mai preocupata sa vad cum evolueaza lista pentru plimbare.
Tania55:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 15 Februarie 2014, 15:11 ---Am descris pe 2 topicuri traseul de la Pensiunea Sibiel pana la Cetatea Salgo. Si vad ca ar fi doritori sa-l faca, profitand de ocazia Carnavalului. Eu ma ofer cu toata placerea sa va insotesc si sa va ghidez. :) Deci hai sa vedem cati doritori de o astfel de drumetie ar fi - pt joi sau luni (asta inseamna venire mai repede cu o zi sau plecare cu o zi dupa). Deschidem o lista si vedem...
Treceti-va in lista cu numele mic si initiala celui de familie si pt ce zi optati (joi sau luni). Eu pot merge si joi si luni, nu am nici un fel de problema...
1. Alice (from wonderland, of course)
2. Dorina S - joi
3. Tania P - luni
--- Terminare citat ---
admin:
Dupa ce te-ai antrenat in iarna asta temeinic inspre Semenic ...cred ca o sa alergi pe poteci, Tania! :) Ti-am vazut pozele pe FB cred ca n-ai ratat nimic pe acolo in zona...Fain - foarte fain ca lumea iese si se bucura de ceea ce natura de ofera ...pe gratis!
florin69:
Salut Gigi! Referitor la plimbarea la cetetea Salgo, as veni si eu de joi, dar nu incurcam socotelile? Cu transportul , care si asa ,vad ca nu se prea completeaza lista, plus o noapte in plus de cazare? Si joi, cat de devreme sa ajung eu din Bucuresti, pe cont propriu, ca sa avem timp sa ne adunam toti care ne abonam la aceasta zi?? Este un autocar din Brasov spre Sibiu abia pe la 12. E atragatoare ideea, dar ma impiedica logistica... Doar daca mai apare cineva din Bucuresti cu masina si e interesat(a) tot de ziua de joi. Dar si in felul asta, inseamna ca m-as retrage din lista de la microbuz. :-\
DorinaSimion:
Buna seara!
eu am gasit o alta solutie.daca nu se va completa lista pentru un microbuz,din Bucuresti Nord pleaca un tren spre Sibiu si ajunge la 15.38,in Sibiu,
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă