Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (9/64) > >>

geo:

--- Citat din: DorinaSimion din Miercuri, 15 Ianuarie 2014, 17:02 ---Buna ziua,
numele meu e Dorina,sunt boboaca pe aici,nu prea stiu eu cum functioneaza "jucaria" asta,cert este ca imi place
vreau sa spun ca sunt din Buzau si,am inteles ca ,deocamdata, sunt singura persoana din acest oras
vreau si eu sa merg la Sibiel,si daca se organizeaza transport as vrea sa vin de acolo,e mai comod de ajuns asa
multumesc

--- Terminare citat ---

Tania55:

--- Citat din: CRINA 01 din Luni, 13 Ianuarie 2014, 14:37 ---vin si eu
1. Mihaela N
2. Sabina D
3. Maria S
4.Crina Z  :applause:
trebuie sa ma gandesc ce as fi vrut sa fiu intr-o alta viata, sa imi aleg costum  ;D

--- Terminare citat ---
vreau sa-mi fac si eu simtita prezenta : vin si eu !! ... dar Crina draga sa nu te costumezi in "Baba Cloanta" ca nu te primesc in camera  :help:  :fight:  :hammer:  :pleasantry:   :crazy2:  :giggle:  :2funny:  :happy:  :yeah:  *|*  :-*  :angel:  :kissing:

wonderland:
Zicea Lucian, pe la Cum te simti... ca toata lumea se gandeste la costume fistichii pentru Carnaval.
Cat de fistichii? Asa?

Incerc sa-mi imaginez cum ar fi sa defilam prin Sibiel :2funny:
Costumul e doar pretextul, in cele din urma. Un mic ingredient pentru o atmosfera destinsa. Sau, nu? :faint:

admin:
E clar...trebuie sa ma epilez... ;D ;D ;D

wonderland:
La Carnaval e cu masca sau fara masca?

Gigi, cu asa ceva, nu mai e nevoie sa te epiliezi ;D. Privirile vor fi la...pene :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă