Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel 7 - 9 martie 2014

<< < (62/64) > >>

lucian:
Ramai fara grai cand citesti asa frumusete de poem mai ales ca "zugraveste" niste clipe pe care le-am trait cu totii impreuna.
Felicitari Viorel...si abia astept sa vad cu ce ne mai surprinzi data viitoare.

doruri_verzi:
Vio, de ce nu pui versurile astea in fisierul adecvat,se vor pierde altfel in multimea de povesti si ar fi pacat. Nu? Gigi?  :)

wonderland:

--- Citat din: guitarman din Vineri, 14 Martie 2014, 11:33 ---Carnavalul,

Viorel Simionescu, Bucuresti, 14 februarie 2014

--- Terminare citat ---
Am mai spus, e o stranie impletire de veselie si tristete in aceasta compozitie.
Acum observ si sunt confuza, cum de-ai putut reda asa de exact personajele si tot ce s-a intamplat pe 7-9 martie, inca din 14 februarie??????   :kissing: :kissing: :kissing: ;)

wonderland:

--- Citat din: doruri_verzi din Miercuri, 19 Martie 2014, 20:40 ---Vio, de ce nu pui versurile astea in fisierul adecvat,se vor pierde altfel in multimea de povesti si ar fi pacat. Nu? Gigi?  :)

--- Terminare citat ---

O0 :thumbup:, da si eu am avut acelasi gand.

guitarman:

--- Citat din: wonderland din Luni, 17 Martie 2014, 10:26 ---quitarman, e plin de tristețe răscolită micul tău poem  :(

un trubadur nu poate clovn să fie,
el doar trezește visul dintr-un cântec.
aduce-n vers al inimii descântec
si-l  dăruie, oricui, fără trufie.

--- Terminare citat ---
Tot ce se poate wonderland.... Tu ai sesizat numai tristetea...altii doar bucuria... stii ca realitatea este o chestie de perceptie personala, doar adevarul este unul singur si acela este la Dumnezeu.  Eu am scris ce am simtit... taririle, gandurile, emotiile mele... felul in care am simtit eu acest, de altfel minunat carnaval.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă